torstai 22. lokakuuta 2015

TOIVELISTALLA...

Se olis sitten torstai taas! Juon iltapäiväkahveja tässä samalla kun koitan keksiä jotain fiksua kirjoitettavaa. Viikko on mennyt taas niin nopeasti. Eilen kävin shoppailemassa juttuja kotiin. Löysin ihanan päiväpeiton ja Wilfan blenderin. Blenderiä olen jo tarvinnut alkukesästä kun muutettiin erilleen kämppikseni kanssa. Olen aina vaan lykännyt sen ostoa. Jos totta puhutaan inhoan laittaa rahaa kodinkoneisiin :D Tällä hetkellä mulla ei ole edes imuria, koska se tuntuu ehkä maailman turhimmalta asialta ostaa. Pyykinpesukone, vedenkeitin, mikro ja höyrysilitin on vielä mun "ostoslistalla". Ostoslista jota en tule ikinä toteuttamaan, ellen saa joltain lahjaksi (vinkvink mamma & pappa), hehe.Kuva päiväpeitosta. Hintaa oli vain 39,99. Se on tarkoitettu parivuoteelle, mutta tykkään kun lakanat näkyy vähän. Mun mielestä toi päiväpeitto on niin ihana! Koristetyynyt tulen vaihtamaan piakkoin. Kunhan saan vain kyydin ja seuraa Ikeaan..

Tässä kuvassa näkyy toi mun vino katto. Tykkään siitä tosi paljon. Kaikki on vielä vähän kesken, mutta mulla on kädet vähän sidoittuina kun en jaksa mennä bussilla Ikeaan ja autoa mulla ei ole enään käytössä. Pitää vaan odottaa.. 

Nyt lähden salille, jonka jälkeen haen Elmon mun vanhemmilta. Se on siellä aina jos mulla on vähän pidempiä päiviä. Siellä on aina joku kotona ja sillä kivempaa! xo

3 kommenttia:

  1. Täydellisen värinen toi päiväpeitto! Mistä sellanen löytyy? :)

    VastaaPoista
  2. Niin sama kysymys kuin yllä - mistä hommasit ton päiväpeiton :-)

    VastaaPoista