sunnuntai 18. lokakuuta 2015

SUNNUNTAIN KUULUMISIA

Miten teidän viikonloppu meni? Täällä meni oikein mukavasti. Tulin juuri kotiin messukeskuksesta, käytiin purkamassa yksi messuosasto joka rakennettiin viikonlopun I Love Me -messuja varten. Te, jotka seuraatte minua Snapchatissa näki mistä oli kyse!

Käveltiin Pasilasta (messukeskukselta) takaisin keskustaan (kotiin). Rakastan iltakävelyjä. Nyt teen lämpimiä voileipiä, kävin suihkussa ja bloggaan sängystä, jossa on puhtaat lakanat. Elämän pieniä iloja. Okei, ei edes pieniä iloja. Kun saan viettää tällaisen sunnuntai-illan niin mun elämä on parhaimmillaan haha.

Eilen kuvattiin Felician kanssa minulle uusi kuva joka tulee blogin headeriin, jonka yhteydessä napsittiin asukuvat! Kuvat otettiin mun kattoterassilta.


Rakastan tätä hattua, jonka olen itseasiassa pöllinyt iskältäni, haha. Mulla on tosi iso pää joten me voidaan käyttää samoja hattuja. Alunperin se on kai ostettu Stockalta (?).

Mekko on Vilasta, joka on mun luottomekko. Se on perus musta T-paita, suora malli. Sitä voin käyttää ihan missä vaan ja milloin vaan. Jopa yöpaitana jos olis tarve, haha. Kesällä käytin sitä näin (linkki).

Takki on H&M ja kengät Dr. Martens. 

Hyvää yötä ja ihanaa alkuviikkoa! 

3 kommenttia:

  1. varifrån e din lätsä? :) snygee

    VastaaPoista
  2. Ootko tehnyt meikkipostauksia? Jos et niin PLIIS tee haluan tietää mitä käytät kun oot niin freesi :)

    VastaaPoista