keskiviikko 14. lokakuuta 2015

MIELIPITEITÄ PARATIISIHOTELLISTA

Syksyn, kylmän sään ja pimeiden iltojen tullen, olen viettänyt paljon aikaa kotona. Mikään ei ole ihanempaa iltaisin kuin ottaa kuppi lämmintä teetä, viltti ja kääriytyä sohvalle. Nyt kun asun yksin olen myös alkanut katsoa enemmän telkkaria. Haluan melkein aina että se on päällä taustalla. Näin tulee paljon kotoisampi olo. Joka kanavalta tulee kaikkia uusia realitysarjoja ja yksi johon olen hurahtanut täysin on Paratiisihotelli. Se vaan on niin hyvä! Kun olin nähnyt kaikki uusimmat jaksot tilasin vielä Ruutu+ palvelun, jotta näkisin uusimman jakson ennen kuin se tulee telkusta haha.

Olen ennen katsonut ruotsin Paratiisihotellia, josta olen myös tykännyt. Ihanaa kun tämä ohjelma on tullut Suomeen pelastamaan mun tylsiä syysiltoja! Tiedän että tästä ohjelmasta tulee varmasti paljon kohua ja katsojat ei varmaan aina mieti sitä miten televisiota tehdään. Kilpailijat jotka ovat Paratiisihotellissa, ovat siellä ympäri vuorokauden josta leikataan vain 40 min pitkä jakso. Ohjelman tekijöillä on siis ihan vapaat kädet saada kuka vaan näyttää tuolla miltä vaan. Sehän tekee ohjelmasta kiinnostavan mutta se on myös hyvä muistaa kun katsoo realitysarjoja.

Anyway, musta tää on ihan paras reality pitkään aikaan! Tulee olemaan kiinnostavaa nähdä ketkä osaa pelata tuota peliä. Huomaa jo nyt miten joillain tyypeillä menee tässä vaiheessa jo ihan tunteisiin uudet asukkaat yms.

Katsooko kukaan teistä Paratiisihotellia? Mitä mieltä te olette siitä? 

6 kommenttia:

 1. mä katon! vähän olin pettyny kun oon ollu jenkkiversion fani back in the days.. toki pitihän se nyt arvata, että suomi versio ei oo lähelläkään tätä jenkkien.. mutta ihan hyvää draamaa tulee varmaan olemaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, onneksi tää suomalainen ei oo samanlainen kun jenkkien. En voi edes kuvitella minkälainen paskamyrsky siitä nousisi :DD Mutta joo, toivottavasti tulisi vähän lisää draamaaaa:)

   Poista
 2. Kiva postaus :) olen katsonut kaikki jaksot tähän mennessä, en ole katsonut koskaan ennen (esim ruotsin ja usan) niin ei ole mihin verrata mutta tykkään kovasti ja jatkan todellakin katsomista :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Jee, hauskaa että munkin lukijat katsoo tätä niin voin jatkossakin pohtia näitä juttuja mun postauksissa :D

   Poista
 3. Tohon sarjaan jää kyllä yllättävän helposti koukkuun!:D itsekin katsoin puolivitsillä ekan jakson ja tässä sitä nyt ollaan aina ruutu+ odottelemassa ennakkojaksoja xD toki ruutu+ mulla oli jo entuudestaan etten sitä sentään vaan paratiisihotellin takia hankkinut;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin jää! Mulla oli ihan sama. Ensin katoin ihan vaan koska oli tylsää mutta oli niin hauska ja kiinnostava niin oli pakko jatkaa :D

   Poista