keskiviikko 28. lokakuuta 2015

HAUSKA KOULUPÄIVÄ

Heips! 

Lupailin asuntopostausta mutta niin ärsyttävää kuvata ilman kunnon luonnonvaloa. Mulla on sen verran pitkät koulupäivät, että kun vihdoin pääsen kotiin, kello on jo lähempänä 17-18..

Tänään oli muuten superkiva päivä. Koulussa käytiin läpi tämän hetken trendejä ja piti tehdä eri kollaaseja H&M vaatteista. Oli ihanaa huomata miten hyvin osasin yhdistellä, stailata ja ymmärtää trendejä vaikka ne ei olekaan mun oma juttu. Haha, vaikka itse sanonkin.. Huomasin myös että oli niin kiva yhdistellä materiaaleja, värejä yms. Kaikesta mitä ollaan nyt käyty läpi koulussa niin tää päivä oli ylivoimaisesti paras. Puhuttiin paljon muodista ja mistä jotkut trendit syntyy.

Koulun jälkeen mulla oli kuvaukset ja sen jälkeen käytiin katsomassa Bondin uusi leffa! Niin viihdyttävä elokuva! Suosittelen ;) Nyt jatkan kuvien muokkailua, ciao !

Macbook ja smoothie. Tältä yleensä näyttää mun iltapäivät!

4 kommenttia:

 1. Ihanalta näyttää tuo kuva, näyttää ihan että olisi ulkomailta, jostan new yorkista otettu kuva jonkun toisen kodista :D Varmasti kiva paikka asua, en malta odottaa asuntopostausta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö näytäkin! Tää on ihan mahtava paikka asua, viihdyn niin hyvin.. :)

   Poista
 2. heeei kuulostaa mahtavalta!! missä opiskelet ja mitä alaa? :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Opiskelen visuaalista markkinointia, fbc prakticumissa. Ruotsinkielinen koulu, mutta koulutus on suomeksi.

   Poista