maanantai 10. elokuuta 2015

MONEYTALK

Saavuttiin eilen illalla Parokselle joskus 23 aikaa. Hotelli täällä oli niin mukava yllätys! Molemmilla omat huoneet ja parvekkeet. Hintataso täällä Paroksella Ateenaan verrattuna on puolet halvempi. Huoneessamme on myös jääkappi, joka auttaa meitä pysymää budjetissamme paremmin. Kun matkustan mulla on aina tarkka päiväbudjetti. Tällä matkalla se on 30€/yö ja 10-15€ ruokaan päivässä.

Hotelli täällä maksaa tosiaan ainoastaan ton 30€. Ihan hullua verrattuna Ateenan hostelliin, joka oli 20€ yö. Ateena oli muutenkin kalliimpi kaupunki verrattuna muihin eurooppalaisiin kaupunkeihin. Syy miksi kirjoitan näitä hintoja on että tiedän että näistä on jollekkin hyötyä jotka on matkustamassa tänne! Itse ainakin googlaan ja tsekkaan matkablogeja niin osaan paremmin varautua ja vähän suunitella budjettia.

Tänään vietettiin kokopäivä rannalla joka sijaitsee kolmen minuutin kävelymatkan päässä meidän hotellilta (Hotel MADAKI, Naoussa). Huomenna vaihdetaan jo saarta mutta ei vielä tiedetä minne. Naxos, Ios? Jää nähtäväksi!

Tänne tullessa meillä ei ollut muita kriteerejä kuin ranta lähellä hotellia. Saari oli todella mukava yllätys.  Vähän turisteja, ja jos on turisteja niin ne ovat espanjasta tai sitten kreikkalaisia lomailemassa täällä. Täällä ei kuule englanninkieltä ollenkaan. 


Ateenasta Parokselle kesti tulla 5 tuntia ja hintaa oli 40€. Lautta oli vähän kalliimpi kuin yleensä. Kaikki kansipaikat oli loppu joten meidän piti maksaa airseatseistä, jotka oli kyllä sen ekstra kympin arvoiset. Niissä pystyi nukkua pienet välikuolemapäikkärit ja katsoa leffaa läppäriltä. 


Kun saavuttiin Parokselle, otettiin bussi joka toi meidät toiselle puolelle saarta Naoussaan. 


Tällaiset näkymät on ollut tänään päivällä! Nyt ollaan hotellilla lepäilemässä lounaan jälkeen. Syötiin vege gyrokset jotka oli niin hyviäääää!!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti