maanantai 6. heinäkuuta 2015

RUISSI

Tulin eilen illalla kotiin ja oli ehkä kesän hauskin viikonloppu? Kiitos Ruisrock! En tiedä olenko ennen täällä blogissa maininnut että, en koskaan ole käynyt festareilla ennen. Nämä olivat elämäni ensimmäiset. Artistit olivat tosi kivoja ja sää oli mitä täydellisin! Perjantaina ehdittiin paikalle näkemään Ellie Goulding ja nukuttiin yhden tuttavan luona turun keskustassa. Lauantaina Pia tuli turkuun, lähdettiin pystyttää telttaa ja korkattiin ensimmäiset oluet! 

Onnistuttiin pystyttämään teltta! Se oli paljon helpompaa kuin mitä muistin. 

Saavuttiin festarialueelle ajoissa näkemään Pharrell. Tunnelma oli mitä parhain. Kuuma kesä, hyvä musiikki ja ystävät. 

Pia ja Marcos ja viini! 

Veronica Maggion keikka oli yksi parhaimmista. 

Festarikengät. 

Kuva vasemmalla on otettu Axwellin & Ingrosson (?) keikalla. Itse en piittaa siitä musiikista mutta oli hyvä fiilis kun tunsi maan liikkuvan ihmisten pomppimisesta. Kuva oikealla on otettu Veronica Maggion keikalla! 

Oliko ketään teistä ruississa? Näin ainakin pari teistä siellä ja oli maailman ihaninta että tulitte moikkaamaan :)!!!HALEJA!

4 kommenttia:

 1. Itse olin myös ruississa ja oli kans mun mielestä yks parhaimmista viikonlopuista ikinä! Harmi kun sua en nähnyt, mutta Marcoksen taisin bongata haha! :-D

  VastaaPoista
 2. Veronica oli NIIIIIIIIIIN huikea livenä!!!!! olin venannu päästä kuuntelemaan häntä vuodesta 2011 et tää oli todellakin odottamisen arvoista!! parempi livenä kuin levyltä mun mielestä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin oli! Joo, yksi parhaimmista live keikoista!

   Poista