maanantai 1. kesäkuuta 2015

VOITTO KOTIIN!

No huh! Mikä finaalijakso tänään. Katsoiko kukaan teistä?

Meillä oli kisakatsomo Mayan luona. Käytiin makuunin kautta ostamssa karkkia ja juotiin lasit kuohuvaa. Meitä oli siellä kaikki lähimmät ystävät mukana tsemppaamassa. Kaikki meistä ei tiennyt kuka oikea voittaja oli joten oli jännät paikat. Niin älyttömän hieno saavutus, en kestä! Vau!

Kuvia kun oltiin katsomassa finaalia paikan päällä. 


Maya ja minä! Hassua katsoa näitä talvisia kuvia. Tuntuu että tästä olisi ikuisuus. 

Maya ja Kalle + kaunis voitto kimppu. 

Olen niin iloinen, ylpeä ja vähän haikein mielin koska Maya lähtee ensi viikolla ulkomaille kesäksi tekemään mallintöitä. Saanpahan syyttää itseäni siitä, koska minähän hänet tuohon ohjelmaan ilmoitin, haha. Noei, mutta ikävä tulee! Ihanaa nähdä kun ystävät menestyvät ja löytävät omia juttujaan. Nytkin istun täällä minun ja poikaystäväni asunnossa yksin. Poikaystäväni on keittiöllä tekemässä töitä koko yön koska huomenna hänellä on oman ravintolan avajaiset. Voitteko kuvitella? Toinen kaveri voittaa Mallikoulu ohjelman ja toinen avaa ravintolan. Niin hienoa! Nyt voin hyvillä mielin mennä nukkumaan. Huomenna lounastamaan sitten maailman parhaaseen ravintolaan (FAT RAMEN @ Hietsun kauppahalli) ja hakemaan Elmo kotiin! 

xx

15 kommenttia:

 1. Maya on niin kaunis & varmana hyvä ura edessä! Vitsi oot kiva kaveri ku ilmotit sen hahaa

  VastaaPoista
 2. Huikea maya! Näinkin sut telkkarissa heh;) Olin jo tuomareiden kommentien jälkeen varma etteivät valitsisi mayaa, mutta onneksi valitsi! Kiva jos kertoilet tänne välillä hänenkin kuulumisia:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, yay 5 seconds of fame. Joo siellä paikan päällä tuli kyllä vähän sellainen fiilis että nyt ne voi valkata ihan kumman vaan..!!

   Poista
 3. Maya oli alusta asti mun suosikki. Jotenkin tuntu olevan niin aito ja luonnollinen. Toivottavasti pysyy vastedeskin samanlaisena, eikä voitto muuta häntä.
  Ootteko olleet pitkään ystäviä Mayan kanssa? (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli minunkin suosikki ;) haha. Ollaan oltu ystäviä 7 luokalta saakka!

   Poista
 4. Joo katoin kans et vilahdit tos yleisön joukossa tvs et taidatkin jo tietää voittajan ;D

  VastaaPoista
 5. Katsoin ja onneksi suosikkini alusta asti voitti :)!

  VastaaPoista
 6. Siis miten et tiennyt kuka sen voitti jos olit siellä finaalia katsomassa paikan päällä? Vai oliks toi joku läppä? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi tarkoittaa siis että jotkut ties kuka voittaja oli, muttei kaikki ;)

   Poista
 7. Hei! Ollaan lähdössä kaveriporukalla viikoksi ulkomaille heinäkuussa, mitä paikkaa suosittelisit? Auringonottoa ja ehkä jotain nähtävyyksiä tai eri harrastushommia olisi kiva päästä koittamaan. Kiitos kiitos kiitos jo etukäteen vastauksesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heissan !!! Barcelona on kyllä tosi kiva ja lissabon!

   Poista