tiistai 19. toukokuuta 2015

SISUSTUSJUTTUJA

Aamu on mennyt pinterestin ja vanhojen postauksien selailemiseen. Aloitin lukemisen kesäkuusta 2012 ja pakko sanoa että mulla on niin ikävä noita päiviä kun olin niin nuori. Nuori olen vieläkin mutta en tule enää ikinä olemaan 18-vuotias. Nauroin ääneen kun luin postauksen joka meni about näin "Heippa, ollaan ayia napalla ja luulen että olen vieläkin humalassa. Oltiin eilen ulkona ja Lotta otti tatuoinnin baarin jälkeen. Nyt ollaan poolilla hengailemassa toodels". Hahah! En tiedä miten fiksuja tuollaiset postaukset on ja että ne vielä tänä päivänä roikkuu internetissä. Kaikki me ollaan kummiskin oltu 18-vuotiaita joten what the hell, haha. Anyway, miten ihanaa elämä olikaan tuolloin? Ei ollut mitään vastuuta ja kaikki rahat mitä tienasi meni shoppailuun ja kauneudenhoitoon. Milloin kasvoin aikuiseksi ja aloin maksaa vuokraa, sähköä, vettä, puhelinlaskuja ja ostaa ruokaa itselleni ja koiralleni? 

Ja tässä näin istun katsomassa sisustusjuttuja minun ja poikaystäväni asuntoon! Elämä on niin hassua ja vielä hassumpaa on että mulla on noi kaikki postaukset jäljellä. Pääsen päivään kun olin 18-vuotias pelkällä klikkauksella. Ihanaa. 

Tähän alle olen koonnut inspiskuvia mitä tulee sisustukseen. Meillä on poikaystäväni kanssa aika samat ajatukset. Halutaan valkoiset lattiat ja keskelle asuntoa massiivisen puupöydän. Nyt näyttää vähän siltä että, joudutaan itse tekemään sellainen from scratch. Anyway, lattioiden maalaus aloitetaan tällä viikolla, jonka jälkeen projektina on varmaan pöytä!

Näistä kuvista tulee ehkä vähän liian romanttinen maalaistyyli? Mutta sitä en missään nimessä halua. Enemmän kylmiä sävyjä, puupintaa ja harmaata, kiitos! Nyt lähden lenkille Elmukan kanssa, see you :)

2 kommenttia:

 1. ayia napa :D <3 haha muistan noi postaukset ku eilisen päivän enkä todella voinut uskoa et siitä on melkeen 3 vuotta kun olit siellä! luulin jostain syystä et se oli 2013... anyway, tiedän tasan mitä tarkotat, olen sua vuoden vanhempi ja mustakin tuntuu että tuo nuoruuden hulluttelu ja samanlainen vapauden tunne on vähän "gone" nyt .. :(
  - Lotta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Haha, mäkin muistelin että se oli 2013… Toisin kuitenkin oli!

   Poista