lauantai 23. toukokuuta 2015

KOLMET JUHLAT

Heloou! Ensimmäinen kerta tänään kun pääsen koneelle. Kello on tällä hetkellä jo kaksitoista yöllä ja sain juuri siivottua huoneen valmiiksi. Täällä kotona on vallannut kaaos koska olen kokoajan luullut että muuttopäivä olisi huomenna, näin ei kuitenkaan ole. Tiukan aikataulun takia ei saatukaan lattioita valmiiksi ajoissa uudessa kämpässä. Nyt siis siivosin kaikki muuttotavarat takaisin kaappeihin, imuroin ja järjestelin tavaroita että pystyisin elää viikon vielä tässä vanhassa kämpässä. Vähän harmittaa tietenkin mutta tällaisille asioille ei voi mitään!

Eilisessä postauksessa puhuin kivoista iltasuunitelmista. Onnekseni muistin ottaa kameran mukaan koska illan ensimmäinen eventti oli Gina Tricotin Garden Partyt, hotelli Tornin sisäpihalla. Paikka oli laitettu todella kauniisti, booli oli hyvää, syksyn mallisto näytti upealta ja seura oli mahtavaa! Tämän postauksen kaikki kuvat ovat kyseisestä eventistä.

Garden partyistä lähdetiin Vanhalle, Magnumin avajaisiin. Juotiin lasit kuohuvaa, saatiin omat Magnum jädet ja hengailtiin! Sieltä lähdin vielä luokkajuhliin. Ja ei siis mikä vaan luokka, vaan meidän ihana ylä-aste luokka!! Oli niin siistiä nähdä kaikkia viiden vuoden jälkeen. Muisteltiin tapahtuneita, juotiin parit oluet ja käytiin läpi mitä kaikki nykyään tekee. Oli niin kivaa! En sitten enää jaksanut kantaa kameraa mukana joten minulla on vain nämä kuvat Ginan puutarhajuhlista.

Flowers! 

Hotelli Tornin sisäpiha
Kuten mainitsin aikaisemmin jo niin tämä syysmallisto näytti niin kivalta ja niin mun makuun. Löysin sieltä 2-3 vaatetta jotka on pakko saada. 

Polaroid kuvat jotka olivat tässä vaiheessa vielä kehittymässä. Magnumin bileissä oli vielä photobooth eli nyt mulla on jo kaksi yhteiskuvaa printattuina minusta ja Vivianista hahah. 

2 kommenttia:

  1. Mua kiinnostaa mitä lotalle, reetalle ja pialle kuuluu :D et ole kirjoittanut heistä pitkään aikaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heille kuulu varmasti erittäin hyvää! Reetta tekee mallintöitä ulkomailla ja Pia viettää kesälomaa myös ulkomailla! Lotan kanssa en ole pitkään aikaan ollut yhteyksissä mutta ollaan törmäilty siellä sun täällä ja hän näyttää voivan erittäin hyvin :)

      Poista