perjantai 17. huhtikuuta 2015

UUSIA ASUSTEITA

Heyheyhey! Ensinnäkin, pakko vain toivottaa teille ihanaa perjantaita. Täällä ruudun toisella puolella on todella hyvät meiningit. Kaikkea uutta tapahtumassa ja kaiken lisäksi vielä viikonloppu tulossa. Me lähdetään viettää viikonloppua Vivianin mökille, joten paljon ulkoilua ja hyvää säätä on mielessä. Luulenpahan kuitenkin että istutaan sisällä katsomassa leffoja verkkareissa, haha.

Viime aikoina on tullut shoppailtua jonkun verran. Tulee aina hirveesti inspistä sisustaa kämppä ja uusia vaatekaappi kun aurinko kurkkaa esiin. En ole varmaan ainoa jolle tämä tapahtuu?

Kevään ehdottomasti lemppari uutuudet ovat tässä alla:Nahkalaukku COS. 

Aurinkolasit - Le Specs, Lensway

Laukku on niin kätevä. Sinne mahtuu treenikamat, eväät, tietokone yms. kaikki samaan aikaan. Se on todella mukava kantaa ja ihanan pehmeetä nahkaa. Hintaa oli about 170€. Aurinkolasit taas menee ihanasti melkein kaikkien asujen kanssa. Ne on todella klassiset ja isot, joten peittää kivasti naaman, haha. Hintaa oli n. 50€. PS! Kannattaa käydä kurkkaamassa Lenswayn nettisivuilla. Siellä oli kaikki LeSpecsin aurinkolasit alessa!!

Minä tänään :) Vaihadan vielä joogapökät farkkuihin ja sen jälkeen lähden töihin! 

XXX

2 kommenttia:

  1. Wow, 170€ laukusta :o kallein laukkuni maksoi 50€ ja se oli minusta superkallis haha :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D Heh, olen sitä mieltä että laadusta ei kannata tinkiä. En henkilökohtaisesti välitä designer laukuista, mutta tykkään kummiskin jos se on aitoa nahkaa !

      Poista