keskiviikko 4. helmikuuta 2015

VALENTINE'S..

Tykkään kun muut bloggaajat tekevät näitä lahjavinkkilistoja joten päätin tehdä oman ystävänpäivää varten! Ystävänpäivä ei ole yhtä suuri asia täällä kun esim. Jenkeissä, mutta on kummiskin ihana yllättää oma tyttö/poikaystävä tai pelkkää ystävä kauniilla lahjalla. Tyttönä tiedän mitä olisi kiva saada ja kysyin myös parilta kundilta mitä ne toivoisivat ystävänpäivälahjaksi jos saisivat päättää. Joten take my advice ;)
TYTTÖYSTÄVÄLLE: 

Unohda suklaa ja punaiset ruusut. Boring! Ruusujen sijaan osta kukkia jotka sopivat esimerkiksi tyttöystävän sisustukseen/huoneeseen tai selvitä mikä on hänen lempikukka. Suklaata ei halua syödä kun on uusi vuosi ja on aloittanut kaikki dieetit haha. Ole vähän omaperäisempi ja osta alusvaatteiden sijaan bikinit. Vuoden instagrammatuimmat Triangl -bikinit ei voi mennä väärin. Jos kysytte minulta niin Viktor & Rolfin hajuvedet ovat parhaimmat. Niin naisellisen tyttömäisiä, jos ymmärrätte mitä tarkoitan haha. Tuoksukynttilän voitte laittaa palamaan samana iltana kun vietätte yhteistä aikaa tyttöystäväsi kanssa. Mitä ikinä keksittekään tehdä ;-)POIKAYSTÄVÄLLE:

Kysyin parilta miespuolisilta ystäviltä mitä he haluaisivat tyttöystävältään ystävänpäivänä. Melkein kaikki vastaukset olivat samanlaisia. Jotain mitä hän on itse tehnyt. Kehystetty kuva, illallinen, aamiainen tai jopa pieni hemmotteluhetki. Kaikkein tärkein lahja oli tietenkin että molemmilla on antaa aikaa toisilleen. Tämä lista voisi myös olla mitä antaa lahjaksi tyttöystävälle. SINKUILLE:

Ottakaa tyttökaverit mukaan ja käykää katsomassa Fifty Shades of Grey. Ostakaa karkkia ja pitäkää hauskaa.

4 kommenttia:

 1. haha pariviikkoa sitten tuli varattua kaverin kanssa jo liput tohon leffaan ystävänpäiväillaks, eli ainakin sinkkulista oli erittäin osuva :D

  VastaaPoista
 2. Hah, tuo poikien lahjatoive kuullostaa minun korvaani enemmän tyttöjen toiveilta.. Kiva kuulla että jotkut miehet ovat tätäkin mieltä ;)
  Aiheesta poiketen, osaisitko neuvoa hyvän kuvanmuokkausohjelman, jolla aloitteleva bloggaaja voisi korjata valotasapainoa, suoristaa kuvia jnejne? Mielellään ilmainen, tai halpa. Rakastan kuvia jotka on hyvin vaaleita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, jepp se voisi olla molempien toive.. Mutta luulen että tytöt on vähän parempia järkkäilemään tuollaisia yllätyksiä! En ole käyttänyt itse muuta kuin photshoppia, ja se ei ole ilmainen. Olen kuullut että jotkut käyttävät picasaa ja väittävät sen olevan hyvä :)

   Poista