keskiviikko 11. helmikuuta 2015

LAUNDURÉY

Ihana auringonpaiste tänään joka saa minut niin hyvälle tuulelle. Onneksi ehdin nauttia siitä! Käytiin aamulla kävelyllä Elmon ja Reetan kanssa jonka jälkeen söin nopeasti lounasta ja lähdin töihin. Askarreltiin tänään ystävänpäiväkortteja, niin hauskaa! Sain tehdä oman ja olin vähintään yhtä innostunut kuin lapset.

Reetta laittoi mulle kivan letin ja asuna toimi tänään treenivaatteet. Kaikki vaatteeni ovat pesussa ja nämä olivat ainoat kelvolliset. Huppari Victorias Secretin ja legginsit Puman. Kävin töiden jälkeen kuitenkin vanhempieni luona syömässä ja pesemässä pyykkiä. Nyt istun kotona, tuoksuu puhdas pyykki ja vatsa on täynnä. Ihana keskiviikko. 


Selailin päivän mittaan möys instagramia ja tämä kuva osui kohdalle. Ihana makuuhuone. Niin mun tyylinen. Tällaista tyyliä hain jo viime keväällä meidän asuntoon kun asuttiin yhdessä Marcoksen kanssa. Silloin olin kuitenkin todella kiireinen töiden kanssa ja meillä oli eri mielipiteet kodin sisustuksesta, haha. Nyt aion toteuttaa tämän piristämällä huonettani sinisillä ja kultaisilla yksityiskohdilla. Pitäisi olla suht helppoa kun tällä hetkellä kaikki huoneessani on valkoista ja harmaata. 

Oletteko nähneet tuon tyylisiä tyynyjä missään?

XO

6 kommenttia:

 1. What missä oot töissä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yhdessä esikoulussa:) teen siellä vain puolta päivää.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Joo pitää käydä kurkkaamassa, kiitos kommentista :)

   Poista
 3. http://www.ellos.fi/koti/koristetyynyt-paalliset_1 Paljon kivoja tyynyjä ja tyynynpäälisisä edullisesti! =)

  VastaaPoista