maanantai 5. tammikuuta 2015

WHAT'S ON THE MENU?

Viime viikolla pidettiin ihanat illalliset ystävien kesken. Ideana oli että kaikki tuovat raaka-aineita 10 euron edestä. Toisilleen ei saanut tietenkään kertoa että mitä tuo mukanaan. Voin sanoa että oli todella onnistunutta! Tämä pitää ehdottomasti tehdä uudelleen.

Tässä kuvassa näkyy vähän mitä me tuotiin. Oltiin Lindan luona joten hänen kaapeistaan löytyi myös paljon raaka-aineita joita sitten käytettiin. Itse toin bataatin, vuohenjuustoa, korianteria, sitruunaa, 6 jätti herkkusientä ja camembert juustoa. 

Tässä Ale tekee herkkusieniä. Vieressä näkyy mun tekemä korianteri jogurttikastike! 

"Pääruokana" meillä oli pastaa N'duia makkaraa, jonka Marcos oli tuonut. Todella tulista ja tämän kanssa sopii siis täydellisesti se mun tekemä jogurttikastike! 

Näin paljon hyvää me saatiin aikaiseksi meidän raaka-aineista. Vuohenjuustolla täytetty herkkusieni uunissa, pastaa, hummusta, Siika,avocado,kurkku -ceviche, ruisnappi sinapilla, camembert juustolla ja hunajalla ja sivuun raikas mozzarellasalaatti. 

Marcos ja Ale (ja Linda) !

We gurrls.. Linda ja Marre! Tässä odoteltiin kun pojat tekivät jälkiruokaa.. 

Viskissä paistettua ananasta, jogurttia ja karpaloita. Päälle oli raastettu appelsiinisuklaata! Todella hatusta heitettyä mutta erittäin hyvää! 

Loppuillasta kuuneltiin musiikkia ja juotiin punaviintä :)


2 kommenttia:

  1. Vitsi oon luullu että oot lopettanu!!!! Jotenki oo vissiin onnistunu kadottaan sut mun bloglovinista :D mutta ihan mahtavaa että oot "takas"! :D :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei, hyvä että löysit takaisin :) Olen pari kertaa vaihtanut bloginosoitetta, juuri sen takia koska olen halunnut lopettaa mutta en sitten pystynyt. En ole oikein tajunnut että monet lukijat häviävät matkan varrella johonkin :D

      Poista