lauantai 3. tammikuuta 2015

RANDOM FACTS

Rakastan lukea muitten bloggareiden listoja, jossa ne kertoo outoja asioita itsestään. Tai ei edes outoja, mutta asioita joita muut eivät tiedä. Katsotaan keksinkö jotain mitä ette vielä tiedä minusta! 

Pelkään korkeita paikkoja, pimeää ja ahtaita paikkoja. Inhoan siis hissejä, lentkoneita, ulkona olemista kun on pimeää..

Inhoan lettuja. Pannukakut ovat hyviä mutta letuista tulee aina paha olo! 

Lempimausteitani ovat inkivääri, chili ja korianteri. Näitä kun on niin pystyy tekemään mitä tahansa herkkuja! 

Muoti on yksi tylsimmistä asioista mitä tiedän. Tykkään vaatteista ja tyylikkäistä asuista mutta muodin seuraaminen on tylsää. 

Lempi pizzani on Jalopeno & Juusto. Pahinta on että tilaan sen kerran viikossa. Kotiinkuljetuksella, pizzataxista. Mua melkein hävettää, haha. Viimeaikoina olen alkanut lisäämään pepperonia pizzaan.. Even better. 

Ensimmäinen asia minkä teen aamulla on katsoa instagramin. Tai nykyään vien ensin Elmon pissalle ja sen jälkeen saattaa mennä 20 minuuttia kun istun ja katson läpi kuvia. Inhoan tätä tapaa ja koitan päästä siitä eroon. 

Rakastan siivoamista. Joskus olen miettinyt alkaa siivoojaksi vain sen takia että rakastan kun likaisesta tulee puhdasta :D Meidän asunto Eerikinkadulla näytti aina tältä (kun en ollut kiireinen töissä) Rakastan pelata The Simsiä. Jos veljeni ei ole kotona niin minut löytää tämän näköisenä hänen huoneestaan.. 


4 kommenttia:

  1. Haha! Niin hauskaa että inkivääri, chili ja korianteri ovat suosikkimausteesi, itse tykkään kaikista muista mausteista kuin niistä :D ne on oikein suur inhokkini.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, mulla on yleensä just silleen että tykkään kaikesta mistä muut ei :D

      Poista