tiistai 27. tammikuuta 2015

DINNER

Hello! 

Eilen olin pitkästä aikaa ulkona syömässä. Käytiin ystävän kanssa kokeilemassa Ravintola Kolmon3n, joka löydettiin täältä Kalliosta. Sovittiin että jätetään kännykät takkeihin kun istutaan alas ruokapöytään. Oli erittäin hyvä idea! Oikeasti jutteli koko illallisen ajan eikä kukaan vahingossa alkanut selailemaan kännykkää. Ainoa huono puoli oli että en saanut kuvia ruoista, heh. Mutta näin jatkossakin. Kännykät pois! Muuten ruoka oli hyvää ja tarjoilija oli reipas ja mukava. Pieni ravintola, sopii hyvin pariskunnille mutta myös pienemmille ystäväporukoille. Suosittelen :)

Te jotka seuraatte minua instagramissa, olettekin jo nähneet nämä kuvat. Tältä kummiskin näytin eilen!Mustaa, mustaa ja mustaa. Mitä muutakaan? Mielestäni musta on paras väri kun tulee vaatteisiin! Pooloneule on Nellystä, farkut ikivanhat ja maiharit Dr. Martensin.

Loppuun vielä kuva kun käytiin Elmon kanssa ulkoilemassa Töölöönlahdessa. Nämä puut näyttivät niin kauniin rumilta että oli pakko ottaa kuva. Elmo tykkäsi niin paljon olla siellä ja tervehti jokaikistä vastaantulijaa, haha. 


2 kommenttia:

  1. Ootko pitänyt joskus ruoka- ja liikuntapäiväkirjaa esim viikon ajan? :) mielessä on et oisit mut en nyt oo ihan varma. Sellanen ois meinaan kiva! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen joskus, tai itseasiassa monta kertaa tehnyt. Niitä aina kysellään mutta kun teen niistä postauksen niin niistä ei oikein välitetä. Ehkä koska liikun ja syön niin tavallisesti :D

      Poista