lauantai 1. marraskuuta 2014

MATKA JATKUU SAN SEBASTIANIIN

Jatkoa tähän postaukseen. Monet tykkäsivät että kirjoitin matkastani mutta myös erosta joka tapahtui matkan aikana. Toivottavasti siitä on hyötyä joillekkin, että kirjoitan avoimesti ja kerron omista kokemuksista. Viime postauksessa kerroin Barcelonasta. Olin kahden vaiheilla aioinko jatkaa matkaa vai lentää takaisin suomeen. Siellä oli kummiskin sen verran hauskaa että päätin jatkaa. Monet hostellikaverit olivat suositelleet San Sebastiania joten päätin että siitä tulee mun seuraava matkakohde!

Viimeinen aamupala Barcelonan Hostellilla (Black Swan Hostel). Katsoin miten pääsen helpoiten metrolla juna-asemalle, annoin kuitenkin hetken päästä periksi ja otin taksin, haha. 

Matkalla San Sebastianiin, koukatiin Portboun kautta. En muista missäpäin se oli Ranska, Espanja? Google it up! Nukuttiin yötä hostellissa ja syötiin luksus illallista. 


Seuraavana aamuna söin aamupalaa ja pakkasin rinkan. Olin suunitellut makaavan rannalla ja jatkanut vasta illalla San Sebastianiin, mutta olikin ihan pilvistä. 

Koko päivä meni eri junissa. Näin ihania paikkoja matkan varrella. Esimerkiksi tämän juna-aseman. 


Ja tämän tunnelin! So cool :) 

Seuraava yö ei mennyt ihan suunitelmien mukaan. Saavuin Bayonneen, josta menee juna San Sebastianiin. En kuitenkaan ehtinyt vikaan junaan joten jouduin yöpymään ulkona. Kävin läpi kaikki hostellit ja hotellit mutta kaikki olivat täynnä. Juna-asema aukeaisi vasta kello 5 aamulla, kello oli about 12 yöllä kun saavuin perille.. Tämän lisäksi alkoi kauhea myrsky ja kaatosade! 

Lähdin kävelemään ja löysin hotellin aulan jonka ovi oli auki. Siellä ei ollut yhtäkään ihmistä ja ilmainen Wi-Fi. Siellä viihdyin hyvin viiteen asti.

NOT AMUSED. 

Seuraavana päivänä pääsin onneksi perille San Sebastianiin. Tämä kaupunki ei ollutkaan niin hauska kun kaikki oli kuvaillut, haha. Sielläkin oli myrskyä ja vain n. 16 astetta lämpöä. Rinkassa oli vain mukana pikkumekkoja ja shortseja. Jouduin ostamaan pitkät housut tämän takia. Katsoin sääennusteita ja seuraava aurinkoinen päivä olisi vasta viikon päästä. Boo! Olin San Sebastianissa vain yhden yön. 

San Sebastianista jäi kyllä yksi asia mieleen, jonka takia voisin mennä sinne uudestaan ja se oli ruoka. Pikkukadut täynnä tapasravintoloita ja baareja. Menit sisään yhteen paikkaan ja siellä oli baaritiskit täynnä näitä Pinchoja. Sait lautasen ja kerätä siihen haluamat pinchot ja sen jälkeen maksoit. Ei muistaakseni ollut kauhean kallista ja lasillinen sangriaa oli vain 2e! 

Seuraavana päivänä lähdin Pariisiin päin, Bordeauxin kautta! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti