maanantai 13. lokakuuta 2014

RENTOUTTAVA VIIKONLOPPU

Blogi on pysynyt hiljaisena viikonlopun ajan koska olen ollut maalla rentoutumassa ystävien kanssa. Perjantaina kuvauspäivän jälkeen minut haettiin töistä ja ajettiin suoraan Nauvoa kohti. Sää oli kamala. Syksyinen ja kylmä. Ajatus siitä että pääsen viettämään viikonloppua maalle oli niin rentouttavaa. Käytiin matkalla kaupassa ostamassa hyvää ruokaa ja pari pulloa viiniä.

Ajomatka kesti melkein kolme tuntia kolarin takia turun moottoritiellä! 

Vikalla lautalla oltiin ainoat matkustajat. Kuvassa Kalle ja Maya! 

Marcos! 

Kun tultiin perille alettiin heti laittamaan ruokaa ja lämmitettiin sauna. Illalliseksi tehtiin uunilohta ja juureksia, yum. 

Seuraavana päivänä käytiin Mayan kanssa tunnin kävelyllä samalla kun pojat pelasivat Labyrtinhiä, haha. Kuvassa näkyy glitter kynsilakkaa jota kokeilin perjantain kuvauksissa. Tehtiin lisää Beauty Lab videoita mm. kynsilakoista! 

Aamiaiseksi oli kaikkia herkkuja. Niin harvoin syö enää tällaista "klassista" aamupalaa. Eli ihan vain maalaisleipä, voi ja juusto. Lasi jääkylmää oboyta siihen vielä …. Tällä kertaa meillä oli kyllä vain kahvia ja tuoremehua! 


Anyway, tultiin vasta eilen illalla kotiin. Voin sanoa että en ole pitkään aikaan tuntenut itseäni näin rentoutuneeksi. En tunne stressiä mistään asiasta. Tiedän vain että kaikki asiat järjestyvät. On se luonto ihmeellinen kun saa aikaiseksi tällaisen tunteen :) Pitäisi useammin jaksaa lähteä jonnekkin mökille luonnon keskelle! 

Ihanaa maanantaita teille ! 

12 kommenttia:

 1. Ja marcos is back to business?

  VastaaPoista
 2. Kuulostaa rennolta! En tiiä miten jaksaisin koulua ja töitä ja kavereita nähdä! Jos ei stressanu nii sit varmaan ootte marcoksen kanssa taas ? :) muuten vois kuvitella et tosi ahistava tilanne.,

  VastaaPoista
 3. Pariskunta (maya ja kalle) + sinä ja marcos ja kuva romanttisesta illallisesta ja mökkiviikonloppu kaikki neljä yhdessä...? Jos ette ole taas yhdessä niin onpas erittäin outo yhdistelmä :p olla siis pariskunnan kanssa viettämässä viikonloppua exän kanssa :DD tuskin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, ihana että olet jaksanut kommentoida ja miettiä asiaa ! heh

   Poista
 4. Kirjoitetaanko sun etunimet Ronya Carolina vai Ronja Karoliina?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aiheesta open kirjoittanut täällä: http://ronyacarolina.blogspot.fi/2014/09/change-of-name.html

   Poista
 5. Ooh kuinka huomionhakuista, kun pit laittaa exästä kuva tahallaan kiusaaman lukijoita ja sitten et voi edes vastata lukijoiden kysymyksiin Marcoksesta vaan skippaat ne totaalisesti... huoh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lol, mitä haluat että vastaan kommentteihin? Joo ollaan me hyviä kavereita, vähän ollaan yhes taas, vähän ei, tai kyl me ollaa sillai mut ei sillai mut sit taas toisaalta mehän erottiin elokuussa, mut sit kummiski me tykätää toisistamme, tai oikeestaa rakastetaa, ja sit taas toisaalta eihän me oikeen ikin ehitä nähä vaik kyl me halutaa olla yhessä sillai mut ei kummisk voida vaik haluttais ni kyl me nyt sit salee ollaa… vai ollaanko, kyl me kai ollaa yhes

   Poista
 6. Ihana vastaus :)) siis sitä vaan tarkoitin että kun muut tossa ylempänä kyselivät marcoksesta niin et vastannut mitään. Mut toi vastaus oli kiva :)

  VastaaPoista