maanantai 27. lokakuuta 2014

DEAR DIARY...

Hello monday. 

Kello on kolme iltapäivällä ja ulkona pimenee jo. Heräsin tänään ja siivosin kaikki kaapit. Heitin roskikseen joka ikisen vaatteen josta en enään pidä. Minulla on vieläkin (kesästä lähtien) ollut kaksi isoa Ikea kassia täynnä kirppisvaatteita. Seassa jopa uusia vaatteita joita en ole ikinä käyttänyt ja joutunut heittää pois vain sen takia että en jaksa katsoa niitä. Pakko päästä niistä eroon, saan niistä ihottumaa kohta. No, sen jälkeen kun olin siivonnut jäin lukemaan vanhoja päiväkirjoja jotka löysin sängyn alta. Haha, niistä pitäisi tehdä kirja. Olin tapaillut yhtä poikaa parin kuukauden ajan vuonna 2010, asia ei kuitenkaan johtanut mihinkään ja minun piti "erota" / sanoa että en enää halua jatkaa. Olin verrannut tilannetta 'Bambin äidin kuolemaan', hahah. En uista tätä ollenkaan itse mutta kiitos päiväkirjojen, muistan myös tällaiset asiat. 

Anyway, kun olin siivonnut jatkoin videoiden editoimista ja lähettelin laskuja asiakkaille. Mulla on uudet käyntikortit odottamassa postissa mutta en ole jaksanut kävellä postiin hakemaan niitä. En muutenkaan tee niillä vielä mitään koska nettisivut ei ole valmiina. And they will probably never get ready. Olen niin huono tekemään nettisivuja. Ehdottomasti taito jonka haluaisin. HTML koodit ovat kuin hepreaa nykyään, vaikka ennen osasin niitä jonkun verran. Joku joka osaa tai tietää jonkun joka osaa tehdä nettisivuja niin ilmoitelkaa. 

Nyt aion katsella lentojen ja matkojen hintoja. Laskea budjetin paljonko rahaa tarvitsisin jos haluaisin lähteä beachille joulukuussa. 

xx

4 kommenttia:

  1. Sun blogi on niin ihanan aito! Vaikutat tosi ihanalta persoonalta :) Ite osaan jonkin verran kyllä noita HTML koodeja käyttää, mutta luulen, että mun taidot ei riitä :D

    www.trainingdrama.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Hassua, just kirjoitti kolumnisti tästä:
    http://www.hs.fi/m/elama/a1305886711513

    VastaaPoista