maanantai 2. kesäkuuta 2014

MY WEEKEND

Hello :)

Huh, mikä viikonloppu. Olen ehtinyt käydä juhlimassa showroomin 1 vuotis synttäreitä, seitsemät ylioppilasjuhlat ja kuvaamassa neljät ylioppilaskuvat.

Ei ole siis ollut hirveästi aikaa istua koneella! Nyt taas työn täyteinen viikko. Neljät kuvaukset vielä tiedossa, ja sen jälkeen alkaa olemaan YO-kuvaukset purkissa. Ellei vielä joku tarvitse kuvaajaa tähän hätään? Silloin voitte meilata minulle sallinenronja@gmail.com :) 

Vaikka olenkin kantanut kameraa mukana koko viikonlopun, niin mulla ei ollut oikeen mitään kuvia joista olisin saanut postausta kasaan. Siivottiin eilen Marcoksen kanssa koko kämppä, ja löysin kaikkea ihanaa kuvattavaa tänne blogiin!

Juuri nyt. Kalenteri, kännykkä ja vettä - tehokas maanantai aamu. Taustalla soi Michael Jacksonin uudet biisit (love them). 


Mekko joka minulla oli päällä ylioppilasjuhlissa. En ole ikinä ennen saanut niin monta kehua mekosta.. Se on valitettavasti liian lyhyt minulle, niin oli pakko pitää mustia sukkahousuja alla. 


Uusin Cosmopolitan, sieltä voitte käydä katsomassa Street style palstaa, jonka kuvaajana toimii minä. Le Specsin aurinkolasit - uudet! Nyt vain odotan aurinkoisia säitä. Economista kirja, jonka lainasin Vivianilta, tämän haluan lukea heti kun on aikaa. 


Eilen Tigerista ostettua. Kaksi kansiota johon laitoin kaikki tärkeät paperit ja KUINKA söpö reitin? 


Jee, sain meikit järkättyä. Poikaystäväni on varmasti tyytyväinen kun ikkunalauta näyttää tältä :P 


Pinterestistä löytää ihanimmat taustakuvat kännykälle! Oon ihan innoissani että tajusin sen, hehe.

Eilen illalla päätettiin viikonloppu ihanalla tavalla. Kutsuttiin Maya ja Kalle meille syömään. Syötiin valkoviini-parmesan risottoa, parsaa bernaise kastikkeella ja juotiin viiniä. Täältä jatkettiin vielä Bar Mendocinoon, jossa istuttii kello yhteen asti yöllä. Oli mahtava ilta! Rakastan illallisia ja illan istujaisia. Ruokaa, juomaa ja hyvää seuraa. 

Nyt hyppään suihkuun ja sen jälkeen olisi yhdet kuvaukset tiedossa. 
 
XO

2 kommenttia:

  1. On kyllä todella hieno mekko, eikä ne mustat sukkikset mitään haittaa :)

    VastaaPoista
  2. hehee ;)) xoxo queen b

    VastaaPoista