sunnuntai 23. helmikuuta 2014

CONTINENTAL HOTEL ZARA

Olen ihan kokonaan unohtanut näyttää kuvia hotellista, jossa asuttiin kun oltiin Budapestissä. Valittiin 4 tähden hotelli ihan keskustasta. Hotellit Budapestissä on niin halpoja verrattuna Helsinkiin / muihin suuriin kaupunkeihin.  Kun katottiin kuvia tästä hotellista oltiin ihan myyty, paikka näytti niin makeelta. Mutta todellisuudessa meidän hotellihuone oli n. 20m2. Haha, ja sen piti vielä olla "suurempi huone". No eihän sitä tilaa tarvitsekkaan mutta oltiin odotettu jotain paljon isompaa.

Huoneesta löytyi kylpyamme, fööni, minibaari, iso telkkari, tyynymenu (yes, kuulitte oikein) ja kylpytakit + tohvelit spa-aluetta varten. 

Spa-alueelta löytyi 2 saunaa, infra ja suomalainen sauna, jacuzzi ja pieni pooli. Kesäsin hotelli olisi ollut tosi makee koska kattoterassilla oli myös pooli ja aurinkotuolit!

Paras asia hotellissa oli ehdottomasti aamiasbuffa, joka sisältyi huoneen hintaan. Siellä oli niin paljon valinnanvaraa (+kahvikone josta sai kaikki erikoiskahvit) että sillä pärjäsi illalliseen saakka. Ei siis tarvinnut "tuhlata" rahaa lounaisiin :)

Tässä vielä lisätietoa hotellista, jos olette matkustamassa Budapestiin ja etsitte kivaa hotellia. Pakko vielä mainita että sijaniti oli täydellinen! Ei ihan keskellä kaikkea turisti hässäkkää, mutta todella lähellä sellaista katua josta löytyi niin cooleja baareja ja ravintoloita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti