maanantai 24. helmikuuta 2014

5 THINGS

Olen koko päivän tänään maannut sängyssä ja puolet siitä ajasta nukkunut! Huhhuh. Miten voi olla niin väsynyt? No huomenna oon sitten varmaan pirteämpi ja pääsen vihdoin töihin! Mulla ei tietenkään ole kuvia päivästä niin ajattelin tehdä tällaisen "Viisi asiaa minusta" postauksen, jossa kerron asioita joita ette ehkä tiedä :) En tiedä onko tämä vähän tylsä mutta en halua jättää blogia ihan kylmäksi.

Aloitetaan !

1. Inhoan paistohajua. Eli jos joku paistaa esim. lettuja niin se haju joka lähtee niistä saa minut suuttumaan. Sen takia en myöskään pidä letuista. Mutta mulla on siis todella vaikeeta paistaa itse mitään, kuten kananmunia jne. Kun M paistaa jotain keittiössä niin hän huutaa "anteeksi" ja mä meen vihasena avaamaan ikkunan joka on keittiön vieressä :D

2. Rakastan leipomista! Ensinnäkin rakastan syödä kaikkia herkkuja ja ne tuntuu jotenkin "terveellisemmältä" jos ne on itse leivottu. Ja muutenkin kaikki rakastaa herkkuja ja niillä saa kenet vain iloiseksi :)


3. Kuuntelen klassista musiikkia. Laitan päälle Vivaldin - Four seasonin soimaan kuulokkeisiin, ja makaan siinä tunnin kuuntelemassa. Parasta musiikkia mitä on olemassa. Se ottaa mut haltuun ihan kokonaan, haha. Try it ! Mozart on myös yksi lemppareistani. 

4. Haluaisin olla vegaani. Sisälläni kasvaa vihaa siitä mitä ihmiset tekevät eläimille. Miten se voi olla laillista? Nyt olen yrittänyt olla niin paljon ilman mitään tuotteita jotka tulevat eläimiltä. Se on tosin vaikeeta koska kokkaan harvoin itse. En haluaisi olla osa tätä kauheeta ihmiskuntaa jotka tekevät tästä paikasta niin pahan paikan.. Tästä aiheesta voisin kirjoittaa kirjan, mutta katsokaa tämä video ja yrittäkää lopettaa lihan syönti, varsinkin massatuotettua lihaa :( Ja te tyhmät jotka ette aio katsoa videota koska ette halua pilata ruokahaluanne kun tulee lihaan... GET REAL! Tämä on totuutta. Järjen käyttö on sallittua tässä maailmassa.5. Mulla meni ihan liian tunteisiin toi numero 4. haha, en enään halua tehdä tätä listaa. Kattokaa vaan se video!

7 kommenttia:

 1. Haha niin samaistun tohon klassiseen musiikkiin! Se vaan soimaan niin tuntuu että on tosi luovalla päällä ja saa tehtyä vaikka mitä :D

  VastaaPoista
 2. Juu nyt loppu lihan syöminen :(

  VastaaPoista
 3. Oon kasvissyöjä, ollu 11-vuotiaast asti :) en oo ikinä tajunnu et eläimet murhataan ja niitten ruumiit syödään ?! Hyi yäk. Ärsyttää kaikki kaverit ketkä syö lihaa (eli ihan kaikki...) sanoo kun ne syö että "älä sit älä selittää mistä tää on tehty, en haluu miettii mitään kuollutta kanaa kun yritän syödä!" V*ttu pää pensaasta pois! Kuka voi niin kauheelle asialla vaan sulkee silmät?? Vihaan kaikkia lihansyöjiä niin paljon. Niin, ja kun sanot et on vaikeeta kun et laita ite ruokaa, niin mä kokkaan ehkä kerran kuussa ja yksin asun :D en oikeen tajunnu sitä? Tuli vaan mieleen et tekosyy, anteeks nyt vaan :D niin ja en siis käy missään kylässä syömässä tai ravintoloissa kun ei oo varaa, niin ihan kotona syön ja en kokkaa ja oon vege :D

  VastaaPoista
 4. not to sound annoying mutta vivaldi on barokkimusiikkia, ei klassista :) don't hate me, halusin vaan korjaa.

  VastaaPoista
 5. barokkimusiikki on klassista musiikkia :D

  VastaaPoista
 6. hyvä pointti tuossa vegaanikohdassa! liian moni ihminen vaan ummistaa silmänsä, eikä halua nähdä todellisuutta. ite oon ollut kolme vuotta kasvissyöjänä ja se lihan syöminen loppu oikeestaan täysin siihen pisteeseen kun uskaltauduin noita videoita katsella. mä en oo ikinä erityisemmin ollut lihan suurin ystävä, mutta kyllähän toki pekonit sun muut oli välillä suurta herkkua.
  oon kyllä kolmannen kommentoijan kanssa aivan eri mieltä, ite en tosiaankaan ole tuomitsemassa kenenkään muun ruokailutottumuksia tai "vihaamassa kaikkia lihansyöjiä", mutta tulen erityisen iloiseksi jos kuulen jonkun olevan kasvissyöjä/vegaani. keskityn mielummin ihmisten positiivisiin piirteisiin, kun niihin jotka ärsyttää... siinähän tulee itsekin vaan ärtyneeksi?
  jos ryhdyt kasvissyöjäksi niin varoitan siitä, että sitä negatiivista kommenttia saa paljon positiivista enemmän juurikin stereotyyppisten "lihansyöjien vihaaja" -hippien takia. mulle tärkeintä on se, että tiedän etten itse tue massatuotettua lihateollisuutta, muut voivat seurata perässä jos haluavat.
  jos suoraan kaikkien lihatuotteiden jättäminen on vaikeaa, kannattaa vaihtaa ne luomuun! itsekin voisin syödä lihaa jos tietäisin sen saaneen elää onnellisen elämän, mutta tunnen pärjääväni hyvin ilmankin. tsemppiä!

  tää oli ensimmäinen kerta kun kommentoin tänne, löysin sun blogis ehkä puolisen vuotta sitten ja omalla tavallaan tää on ihan yks lemppareista, jollain tavalla tosi omanlaisensa! :) vaikutat mahtavan värikkäältä persoonalta ja se tulee tosi vahvasti ilmi täällä blogissa. jatka vaan samaan malliin!

  VastaaPoista
 7. Kirjoitin kolmannen kommentin ja tekee vaan mieli sanoa että en todellakaan ole hippi :) näytän enemmänkin barbilta kun hipiltä :D

  VastaaPoista