torstai 10. lokakuuta 2013

INLÄGG PÅ SVENSKA

Hejhej :) 

Tänkte att ett inlägg på svenska skulle pigga upp min och er dag. 

Sitter just nu hemma och väntar på pappa. Vi ska till Ikea för att köpa nödvändiga saker. Jag har märkt att vardagen är betydligt svårare utan kniv, stekpanna, salladskål etc. Saker som borde finnas i allas skåp men obviouuusly så finns dom ju inte ifall man int köper dem! 

Idag har jag fått annars också mycket saker gjorda. Beställde tid till läkaren, denhär gånger till privat eftersom staden höll mig att vänta enda tills DECEMBER. Om ja e sjuk så kan ja väl int vänta två månader för att få hjälp? Så imoron bär det av till läkaren och jag får kyssa goodbye några hundralappar från min plåmsa. 

Var också på möte gällande framtidsplaner med streetfotografering i Helsingfors i samband med Cosmopolitan då såklart :)  

Skulle också skaffa ett gymkort idag, men när jag stod utanför gymmet tänkte jag "hell to the no". Punttis får räcka för min del. Jag orkar inte betala 78€/månad för några fjuttiga core timmar. 

What's up with ur day? 3 kommenttia:

  1. Jehei ymmärsin koko tekstin (tai ainekin pääpiirteittäin ;) ) :D olis kiva jos kirjottelisit useemminkin ruotsiksi, pysyis omakii kielitaito joten kuten yllä :D

    Nea

    VastaaPoista
  2. Joo ois kiva saada tällaisia ruotsinkielisiä postauksia lisää :)!!

    VastaaPoista