tiistai 15. lokakuuta 2013

FUTURE PLANS

What a day..! Päivät koululla alkaa käymään hitaiksi. Tykkään olla töissä siellä ja viihdyn todella hyvin lasten kanssa jne. Mutta haluaisin niin kovasti olla töissä jossain missä saan tehdä mitä oikeasti rakastan. Valokuvata, editoida kuvia, tai vaikka edes pitää salamaa/bounceria kädessä. Olisi niin mahtavaa olla töissä vaikka jonkun valokuvaajan assarina, tai jotain vastaavaa. Oli kivaa olla viime vuonna työharjoittelussa paparazzin mallitoimistolla. Vaikka valokuvasin todella vähän, niin tein toimistotyötä ja opin paljon alasta. Silloin tuntui että olin "askeleen lähempänä". Olin myös silloin koulussa, opiskelemassa media-assistentiksi. Sen jälkeen olin ihan varma että jatkaisin sillä alalla opiskelua tai edes menisin välivuodeksi tekemään työharjoittelua (tai edes reissaamaan).


Tuntuu että otin nyt iiison askeleen ihan väärään suuntaan tänä vuonna. Musta tuntuu että jos olisin edes mennyt vaatekauppaan töihin olisin hyötynyt siitä "uraani" nähden enemmän. Mutta rahaa pitää saada jollain tavalla. Ja kuten sanoin, viihdyn todella hyvin koulunkäyntiavustajana/tarjoiliana - don't take me wrong :)

Mutta! saan kiittää itseäni siitä että jaksan ja olen jaksanut kirjoittaa blogia 13-vuotiaasta lähtien. Sen ansiosta voitin Cosmon huhtikuun tähtibloggaaja tittelin. Ja sen ansiosta pääsen nyt valokuvaamaan Cosmopolitanin Streetstyle palstaa.Ja kiitos luojan että uskoin itseeni ja jaksoin käydä ammattikoulun loppuun. Olin niin monta kertaa vaihtamassa Eiran aikuislukioon, mutta onneksi onneksi onneksi jäin amikseen suorittamaan tutkinnon. Muuten istuisin varmaan vieläkin aikuislukiossa, kiroilemassa, koska en ikinä pääsisi ylioppilaaksi, haha. Olin niin huono koulussa että mua itkettää kun ajattelen edes matikkaa, fysiikkaa tai kemiaa. Ja sitä että on pakko tehdä sitä, ja pakko tehdä tätä. Ammattikoulussa sain kokoajan tehdä sitä mitä halusin. Ehkä vähän huono juttu, mutta minä ainakin viihdyin loppujen lopuksi!

Anyway, vaikka olenkin ihan väärillä tiellä töiden suhteen juuri nyt niin olen iloinen minkälaisessa tilanteessa olen. Viihdyn suurimman osan ajastani, mikä on tärkeintä. Ensi syksynä on pakko ponkaista ja aloittaa joko "oikea työ" media alalla tai saada joku hyvä opiskelu paikka! Mutta se on vasta ensi syksynä.. Haha! Nyt aion panostaa kaikkeni että saadaan Cosmopolitanin kanssa suomen paras streetstyle palsta ;;;;) Ja aion panostaa kaikkeni että viihdyn koululla ja tarjoiljana.

Unohdan ihan liian usein että olen vasta 19-vuotias. Olen jo muuttanut pois kotoa ja muutanut yhteen poikaystäväni kanssa (en voi vieläkään uskoa sitä...MINÄ?), teen kolmea eri työtä, olen media-assistentti (mulla on ammattinimike!), mulla on iso blogi (haha, ainakin sen verran iso että pienissä hiprakoissa olevat muikkelit kehuvat blogiani baarissa, mutta kun näen heidät kaupungilla muuten, he eivät edes tunne mua (yritän välillä moikata...)) x)  Ja suurin "wow i'm only 19" on varmaan että olen raskaana!!!

nooooot! Mutta hitto että näytän siltä :( Nyt alkaa dieetti! 


Lisää kuvateksti
PUSS <3

13 kommenttia:

 1. huh etten oo yksin tämän tilanteeni kanssa!:D Ite valmistuin lukiosta keväällä ja päädyin kahvila/baariin töihin ja nyt syksyllä jatkoin viime vuonna aloittaneita töitäni lasten "koulunkäynnin avustajana" taidekoululla. Joka viikko mietin että miksi MIKSI en lähtenyt itsekseni vuodeksi australiaan töihin ja reissaamaan... Välillä olin jo ihan täysin varma että menisin, koska poikaystäväkin on vuoden armeijassa nyt eli olisi ollut hyvä aika mennä.. sitten oisin voinu ens kesän tehdä töitä ja sitten alkaa ens vuonna opiskelemaan kunnolla vaikka niin että pääsisin hammaslääkikseen. Kai mää jollain tapaa jänistin ku hoksasin että ei oo ketään kaveria tai edes tuttua joka ois lähössä mun kanssa, nössö en menny sitten yksin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuttu tunne.... tuttu tunne.... Mutta onneksi ollaan vielä nuoria :)

   Poista
 2. Haha, oot niin huippu! Sun kaltaisia bloggaajia enemmän, kiitooos! :D

  VastaaPoista
 3. Mä NIIN rakastan tota vikaa kuvaa!!

  VastaaPoista
 4. HIEMAN PELÄSTYIN tota raskaus juttua :'DDD haha. Mä kans suoritan nyt matkailualaa kaksoistutkinnolla, ja tsemppaan itteeni sen verran etten varmasti jätä lukioo kesken!! Välillä tuntuu vaan ylitsepääsemättömältä. Mut tää ja ens vuosi ni voin olla ylpee itestäni kahella tutkinnolla! Oo onnellinen et saat asua Helsingissä, ootan niin paljon et pääsisin muuttaa sinne, vaik todnäk muutan ensin opiskelemaan Turkuun tms. Millasta diettii muuten aattelit alottaa?! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha :D! Tsemppiä lukioon, tuntuu varmaan hyvältä sitten kun se on hoidettu :)
   Ajattelin aloittaa ihan vain fit-into-your-jeans dieetin, haha !

   Poista
  2. Munkin piti alottaa dieetti ja pudottaa kesän liikakilot, mut kappas jädepurkki uppos ja irtsareita perään! YÖK. :(

   Poista
 5. muikkeli xd mä olin sit varmaa sellanen yks muikkeli!! hahah nykyään asun ulkomailla mut seuraavan kerran moikkaan jos nään sut muualla kuin motelletissa tms haha

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. YOU BETTER! Arvaa miten noloa on moikata ihmisiä kadulla ja ne ei moikkaa takaisin, haha. Akward.

   Poista
 6. Gillar verkligen din blogg ! Du skriver så ledigt och verkar ha en så positiv och bra attityd:--)

  VastaaPoista