keskiviikko 25. syyskuuta 2013

WHAT WOULD YOU LIKE TO SAY?

Jos saisit palata ajassa taaksepäin, ja sanoa jotain teini-itsellesi, mitä sanoisit? Olen viisastunut niin paljon vuosien aikana, tekisin mitä vain että pääsisin ajassa taaksepäin ja "pelastamaan" itseni. Mutta toisaalta, olen tyytyväinen kaikkiin virheisiin ja tekoihin koska niistähän oppii parhaiten?


14 vuotias, tästä se kaikki alkoi. Teininä oleminen. Aloitin teinivuoteni polvileikkauksella ja laihtumisella.

15 vuotiaana "isoja" asioita tapahtui. Minulla oli mun ensimmäinen poikaystävä, vaalensin hiuksiani varmaan kerran kuukaudessa, aloitin pitää blogia yksin, itseruskettavasta tuli paras ystäväni. Tässä vaiheessa olisin halunnut sanoa: jätä itseruskettavat ja vaalentavat hiusaineet kaupan hyllylle. YOU DON'T NEED THEM. Ja samalla myös: älä kirjoita nettiin mitä vain. Kaikilla ei ole sama huumorintaju kuin sinulla. Hauskaahan mulla oli kun provosoin ihmisiä blogini kautta mutta jos olisin tiennyt että blogini oikeasti vaikuttaa oikeisiin ihmissuhteisiini olisin tietty lopettanut. 


16 vuotias. Sain tietää miltä särkynyt sydän tuntuu. Lihoin, kävin jenkeissä tapaamassa toista perhettäni (eli kaikkia isosiskojani), aloitin yksin uudessa koulussa, sain tietää miltä tuntuu olla ulkopuolinen kun kaikki muut kaverit olivat lukiossa. Tässä olisin halunnut sanoa itselleni: Kai tajuat että särkynyt sydän ei kestä ikuisesti? Vaikka nyt tuntuu että hän olisi "se oikea" (lol i'm 16) niin parin vuoden päästä ette edes tunne toisianne enään. 

17 vuotias. Laihduin samalla kun blogini vain kasvoi. Yhdessä vaiheessa mulla oli 1500 lukijaa päivittäin ! Tässä vaiheessa olisin halunnut sanoa itselleni: NYT LOPETAT NIITTEN HIUKSIEN VÄRJÄÄMISEN!!!!!!!! 2011 tapasin myös Marcoksen (<3) , 17-vuotiaana, Tavastialla. Haha paras ilme oli kun hän sai kuulla että olin 17.. Priceless. 

2012 - eteenpäin olen kirjoittanut tätä blogia eli arkistoja vain kaivelemaan :)


6 kommenttia:

 1. tosi kiva postaus (:

  VastaaPoista
 2. kuinka vanha Marcos on?:)

  VastaaPoista
 3. onko sulla joku lievä syömishäiriö tai obsession sun painostas kun koko ajan mainitset sun laihtumista ja että lihoot ja laihdut jne?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En, mutta paino on ainoa joka on muuttunut vuosien varrella (ja hiukset) :p /ronja

   Poista