perjantai 13. syyskuuta 2013

ONE DAY

IGoodmorning babes! Kokeilen tänään livebloggaamista puhelimesta koko päivän ajan! Tein sitä ennen paljon mutta nyt olen yrittänyt panostaa parempiin kuviin ja pidempiin teksteihin. Hahah.. As if. 

Toinen syy miksi teen tätä on koska koneestani on akku loppu ja laturi jäi johonkin laatikkoon muutossa. En siis enään asu Lotan kanssa. Muutin viikoksi vanhempieni sohvalle ja ensi viikon vietän mummini luona :) sen jälkeen muutan mun ja marcoksen kamppi-kämppään!! Weee :) ilman marcosta.. Haha mutta hän tulee sitten vähän ajan päästä. Tässä kuvia minusta juuri nyt:


4 kommenttia:

 1. Moi! Halusisitko antaa hieman vinkkejä tuohn livebloggaamiseen? Miten se kannattaa tehdä yms? Miten kuvista saa sopivan kokosia, sillä koneella leveydet yms muut on helppo säätää. Oon itekki kiinnostunu livebloggaamisesta, kun nykyinen puhelin sen mahdollistaisi, mutta kun kuvat on vaan mahdoton saada samaan leveyteen kuin tietokoneella tehdyissä postauksissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on myös mun ongelma! Muokkaan n sitten oikean kokoisiksi kun pääsen koneelle. En ole vielä löytänyt muuta ratkaisua :D /ronja

   Poista
 2. Ihana toi sun takki/jakku/huppari mikä onkaan! Mistä se on? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on takki/jakku :P Se on ostettu Pariisista kesällä! Liikeen nimi oli Pimpkie :)

   Poista