lauantai 14. syyskuuta 2013

BACK IN TIME

Muistatteko keväällä kun tein Audiovisuaalisen Kommunikaatio lopputyöni? Saatiin valita tehdä joko video, valokuva tai graafista suunittelua. Valitsin tietenkin valokuvauksen! Monet teistä halusi nähdä lopputuloksen mutta en halunnut näyttää sitä vielä silloin. Ajatuksena oli tehdä näyttely näistä kuvista mutta mielestäni ne eivät olleet tarpeeksi hyviä. Iski epävarmuus. Työstä sain kummiskin kolmosen, eli parhaimman arvosanan mitä pystyi saamaan. Sillä arvosanalla pystyin hyvillä mielin kävellä ulos koulusta Media-Assistentti papereillani.

Nyt kun mitään näyttelyä ei tullukaan, niin voin yhtä hyvin näyttää tämän työn täällä. Latasin sen myös mun valokuvaamiseen liittyvään FB-sivuun (Ronja Sallinen Photography). Haluaisin miellelläni kuulla teidän mielipiteen työstäni. 

Tätä projektia oli niin hauska tehdä. Meillä oli kiva tiimi kasassa. Malleina toimi ystäviäni ja meikkaajana ihana Sanna Riihimäki ! Vaikka tein niin paljon töitä sain vain kasaan nämä kuvat (yksi kuva puuttuu! Maya joka esitti Brooke Shieldsiä, en löydä sitä mistään!)

Maija "Janis Joplin"

Silva "Twiggy"

Reetta "Cher"

Marcos "Michael Jackson" 

Josefin "Marilyn Monroe"

Pia "Audrey Hepburn"

Lotta "Brigitte Bardot"

10 kommenttia:

 1. Vautsi!! Oot ihan super lahjakas!

  VastaaPoista
 2. Tosi upeita kuvia!! :) aiotko tulevaisuudessa pyöriä kuvaajan ammatissa? lempparikuva oli kyllä michael jackson!!

  VastaaPoista
 3. tosi aidon näköisiä!! jätte bra

  VastaaPoista
 4. Mielettömän upeita kuvia! Olet onnistunut paremmin kuin hyvin, wau!

  VastaaPoista
 5. Luulin ensivilaukselta että oot tehny postauksen jostain vanhoista julkkiksista ku oli niin aidon näköisiä, ihan sairaan hyviä kuvia! :)

  http://creativemind-milla.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 6. Ihan loistavia kuvia! Ja toi "Twiggyn" kuva on niin siisti!

  VastaaPoista