sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

GOODMORNING

Argh, mua ärsyttää. Ensimmäinen kerta kun otan kamerani mukaan juhliin - ja viimeinen. Olin kuvannut niin paljon kivoja kuvia ja illan päätteeksi joku päätti käydä poistamassa KAIKKI kuvat. Jos et osaa käyttää järkkäriä niin älä myöskään koske siihen. Kiitos!

Muuten ilta oli todella kiva, oltiin viettämässä Pian 19v. synttäreitä. Kauheeta että me täytetään jo 19, kohta me ollaan 20 ja sen jälkeen 21,22,23,24,25... Aika menee liian nopeasti! Anyway, tänään aion tehdä kaikkea mitä mun olisi pitänyt tehdä viikolla. Eli siivota, päivittää mun cv, käsitellä kuvia loppuun ja lähettää niitä "asiakkaille". Kuulostaa aika vähältä mutta kaikissa asioissa kestää ainakin pari tuntia haha. CV pitää olla ruotsiksi ja suomeksi. Siivoaminen kestää ainakin 4h, huoneeni ei ole ikinä ollut näin kamalassa kunnossa! Ja kuvien käsittelyyn menee sitten varmaan koko ilta..

Tässä pari iphone kuvaa eilisestä:

Babo, minä, venni & redu. Hahah, nauroin niin paljon kun laitoin tämän kuvan instagramiin ja hashtagasin #dinner. Pöydässä on kaksi siideriä ja chipsiä (ruoka ei ollut vielä pöydässä)... classy:) 

Lotta ja minä :) 

2 kommenttia:

  1. Sun blogi on kyl niin yks mun lemppareista, keep up the good work! Ja niin samaa mieltä tosta ikä jutusta, aika menee hirveen nopeesti

    Nea

    VastaaPoista