lauantai 9. maaliskuuta 2013

"DETOX"

Tänään on lauantai 9. maaliskuuta - päivä jota ollaan odotettu pitkään redun kanssa. Tänään nimittäin alkaa meidän 4 viikon pituinen kehonpuhdistuskuuri. Talven jälkeen on automaattisesti aina vähän ällö ja eloton olo joten tällä kuurilla aletaan varmasti voimaan paremmin! Syy miksi me juuri tänään aloitettiin tämä kuuri oli että haluttiin vielä juhlia redun 18-vuotispäivää kunnolla. Ja syy miksi se on 4 viikon pituinen on että halutaan myös päästä juhlimaan mun 19v. synttäreitä :)

Eli, kuurin tarkoitus ei ole että pudottaisiin painossa, vaikka sellaista tulee aivan varmasti tapahtumaan. Kuurin tarkoitus on saada meidät voimaan paremmin. Olen elänyt aika ällöttävästi viime aikoina, juhlinut, syönyt miten sattuu, nukkunut huonosti jne. Mutta tähän tulee nyt muutos!

Tiedän että moni teistä on kiinnostuneia tällaisista jutuista ja monet on myös kyselleet ruokapäiväkirjojen perään. Sen takia aion päivittäin postailla aina miten kuuri/treeni etenee. Eli nyt te jotka ette oikein tiedä miten syödä ja treenata niin että niitä tuloksia näkyy sisältä ja ulkoa - follow me! Voidaan tsempata toisiamme blogin kautta ;-) !


Aloitetaan ensimmäisellä viikolla, postailen loppuviikosta aina uuden listan mitä huonoa pitää jättää pois ruokavaliosta. Me ei haluta näännyttää itseämme joten mitään hullua dieettiä ei ekalla viikolla pidä/saa noudattaa. Ensimmäisen viikon tärkeimmät asiat on päästä rytmiin eli: vähintään 5 (pientä)  ateriaa päivässä, vähintään 8h unta, ja vähintään 3 kertaa viikossa treeniä. 

Ruoat/juomat jotka kannattaa jättää heti pois ovat: Alkoholi, ranskalaiset, majoneesit/salaattikastikkeet, punainen liha, pasta, erikoiskahvit, limut ja herkut. Ainoa herkku joka on sallittu nyt mulla ainakin on 70% suklaa :) Ei pidä kieltää kaikkea hyvää itseltään mutta tässä ekana nyt ihan tällaiset ilmiselvät "huonot" ruoat.

Ketkä on messissä? :) 

10 kommenttia:

 1. MUKANAAAA!! Ois kiva saada terveellisiä ruoka reseptejä! Koska en osaa ainakaan tehdä mitään terveellistä! Koulusta ku tulee kotiin syö vaan mitä kaapista löytyy... Joten nyt vinkkejä :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla vähän sama! Yksi vinkki on että joku päivä viikosta aina kokkailee jotain kivoja ruokia ja snackseja niin että niitä on valmiina jääkaapissa :)

   Poista
 2. Messissä! Alotan kyl vast huomen ku tänää ehin jo syödä suklaata... : D

  VastaaPoista
 3. Mukana! Mutta voi ei, salaatit on pahoja ilman kastiketta! Saakko käyttää edes vähän öljypohjasia, jos se on mun 70% suklaata ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, mielestäni paras salaattikastike on oliiviöljy + vinegrette, joka ei ole yhtään niin rasvaista kun majoneesipohjalla tehtyjä.. :) Eli sitä aion kyllä käyttää vaikka onkin puhdistuskuuri meneillään!

   Poista
 4. Ihanaa! Oon mukana!! Kesäkuntoon<3

  VastaaPoista
 5. minäminää! jejejeje!

  VastaaPoista
 6. Mukana ollaan! Huomenna alkaa!

  VastaaPoista