sunnuntai 10. helmikuuta 2013

SUNDAY 4 AM

Kello on 4 aamulla, tulin juuri kotiin töistä. Tai työt loppu jo yhdeltä mutta tapasin Vivianin ja pari muuta sen jälkeen. Mentiin suolaan yhille! Oli oikein mukavaa pitkän (9h, ei taukoja) työpäivän jälkeen :) Nyt syön punajuurisalaattia. Maistuu niin kamalalle. Pelkästään majoneesille. Mutta mulla on niin sairas nälkä että ei voi mitään. Huomenna aion maata koko päivän kotona. Olen ollut niin vauhdissa koko viikon vaikka olen ollut kipeä. En ole ehtinyt levätä yhtään. Mulla on niin ällöttävä olo! Haluan vain repiä mun naaman irti ja nukkua elämän pois. UÄGHXCHSGDBLLLÄÄÄ. Tarvitsen unta, lepoa, aurinkoa ja vettä. Niin eloton olo tällä hetkellä. Hyi hyi hyi. Pakko mennä nukkumaan nyt! Sori tää outo postaus, haha. Later! 10 kommenttia:

 1. jaa, mites nää TES:in mukaset tauot...? :D ei näköjään päde sun työpaikalla. Pärjäile :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joissain esim. ravintola-alalla tauot pidetään joskus jos ehditään, itekin oon semmosessa duunissa että syön jos kerkeän ja käyn vessassa jos kerkeän. Istumiselle tuskin jää ikinä aikaa ja silti mulla on ihan tessin mukainen työsopimus (;

   Poista
  2. Jep, jos ravintola on täynnä ihmisiä ja pöydät on likaisia niin siihen ei mikääm tesin työsopimus enään auta :D Pakko siivota kunnes on siistiä! Tauon saa pitää jos on aikaa!

   Poista
 2. hyi, lopeta se meikkisiveltimee puhaltaminen sil välil ku meikkaat. Hyi vittu :D niihin ei ikin sais puhaltaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. wtf are you talking abouuut girl?

   Poista
  2. Öhh sun "meikki"videoissas sä puhaltelet vähän välii sun siveltimii, onks siistii käyttää likasii siveltimii? i guess so..

   Poista
  3. :D Onko tylsä sunnuntai meneillään?

   Poista
 3. tää nyt ei liity tähä postaukseen mitenkää mut harrastatko ikin yhenyön juttuja tai onks se sulle iha perus et oot ain jonku kans baari illan aikana ? random mut kiinnostaa :D

  VastaaPoista
 4. Haha, mielestäni seksielämäni ei kuulu mitenkään nettiin, niin että kaikki ja kuka tahansa pystyisi lukemaan siitä. Kaikella on rajansa.

  VastaaPoista