keskiviikko 6. helmikuuta 2013

I'M NOT OK

Buäh, mikä olo x( En saanut yhtään unta viime yönä. Lakanat tuntui niin huonoilta mutta en jaksanut tehdä asialle mitään. Tiedättekö mitä tarkoitan? Tuntuu vähän siltä kun jalkapäädyssä olisi leivänmurusia tai jotain.. Ja tänään aamuna heräsin huonoon oloon. Pää on kipeä ja tuntuu että se painaisi 100kg. Eilen sain kohtauksen, aloin kylmähikoilla, kuume nousi, sain migreenin ja vatsakramppeja. Tänään haluaisin vain maata sängyssä koko päivän mutta mulla on niin paljon tehtävää vielä koulun kannalta että en voi.

I feel you sis !!!!!! hehe

4 kommenttia:

 1. Ootko syönyt jotain huonosti kypsennettyä ruokaa tai kenties pilaantutunutta ruokaa..? Sun oireet kuulostaa hyvin pitkälti ruokamyrkytykseltä, johon yleisesti kuuluu päänsärkyä, vatsakramppeja, kuumeilua yms....
  En todellakaan ole mikään asiantuntija, mutta sellanen tuli nyt ensimmäisenä mieleen... Koita pärjätä!

  VastaaPoista
 2. Voi ei. Nyt on joku vatsaviirus liikkeellä Suomessa. Yritä ottaa rauhallisesti vain :/

  VastaaPoista
 3. Juu sitä noroo olis nyt vähän joka paikassa aiheuttamassa huolia :o tai ettei olis poikkeuksellisia menkkavaivoja?

  VastaaPoista
 4. Voi ymmärrän niin hyvin! Etenkin ton lakana asian kun mulla ei saa alla olla yhtään ryppyäkään lakanna (vaikka muuten en oo mikään tarkka tai siisti ihminen) kun alkaa ärsyttämään eikä voi nukkua :D Katoin just ton jakson Pretty Little Liarsista! Koita parantua ja levätä kunnolla niin jaksaa kouluasioitakin tehdä paremmin :)

  VastaaPoista