tiistai 4. joulukuuta 2012

Terveellinen ja nopea illallinen

Laitoin tänään nopean illallisen itselleni. Wok-vihanneksia pakastimesta johon lisäsin soyaa ja auringonkukkasiemeniä, sen kanssa Quinoaa. Oletteko kuulleet siitä ennen? Se toimii ruoissa kuin pasta ,riisi, nuudeli, peruna tai vaikka couscous. Mutta! Tää on paljon terveellisempää. Ne on ensin pieniä siemeniä jotka haudotetaan kuumassa (melkein kiehuvassa) vedessä ja siitä ne turpoo riisin kokosiksi palloiksi. Ne ei maistu miltään mutta täyttää vatsan. Ja kastikkeen,lihan tai ihan minkä vaan kanssa ne toimii täydellisesti! Niitä voi jopa käyttää salaateissa. Täydellinen lisuke meille jotka yrittävät välttää turhia hiilareita pastasta, perunasta jne.

Illallinen. Suolan sijaan laitan ripauksen soya kastiketta :)  
Tältä näyttää Quinoan pakkaus ! 6 kommenttia:

 1. oo kuulostaa jännältä toi quinoa! täytyy ehkä ens kerralla kaupas käydes hankkii :) eiks se oo pahaa sit jos se ei maistu kerta miltää? tai siis sillai et tulee lopulta semmonen yök reaktio ku syö jotai mautonta tyylii puuroo paljon :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei :D eihän pastakaan millekkään maistu ellei laita suolaa :)

   Poista
 2. Guinoassa on kyllä aika reilusti hiilareita..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, eikä se ole niin vähäkalorista. Mutta terveellisempää kuin pasta, nuudeli jne :)

   Poista
 3. jes kiitos näistä resepteistä!! Olen juuri muuttanut yksin ja niin käsi ruoanalaitossa, menen aina kauppaan ja vandraan ympäriinsä enkä tiedä mitä ostaa haha :Ddd haluaisin kuitenkin syödä melko terveellisesti, eli nämä reseptit ja ideat on tosi tervetulleita :)

  VastaaPoista