keskiviikko 12. joulukuuta 2012

INSPIRATION BOARD

Niin huono olo koko iltapäivän. Käytiin Mayan kanssa kyllä tunnin powerwalkilla niin, että sai vähän raikasta ilmaa. Kun tulin kotiin murruin täysin. En tajua.. Joka ikinen vuosi sama juttu. Anteeksi että näitä postauksia tulee toinen toisensa perään mutta mulla on niin huono olo. Kokoajan itku kurkussa ja mikään ei huvita. Laitoin päälle vähän Vivaldia ja aloin leikata inspiraatio kuvia lehdistä. Liimasin ne A3 paperille ja nyt se on mun seinässä kiinni. Toivon että saan siitä edes jotain inspiraatiota. Mua ärsyttää eniten se, että elämäni menee niin hyvin ja kuitenkin on tällainen olo? Mulla on kaikki mitä voisin toivoa ja enemmän! Ok, tietenkin toivoisin ett mulla olis täydelliset hampaat, tissit, reidet jne.. Haha! Mutta kummiskin? Sen on pakko olla tää inhottava ilmasto? Koska joka vuosi mulla on samanlainen olo. Kaikki on taas hyvin keväällä; koulut loppuu, kesä on tulossa ja syksylläkin kaikki on niin jännittävää ja hauskaa. Mutta joka ikinen joulukuu iskee jonkinlainen masennus ja se kestää synttäreihini asti (jotka on 4. huhtikuuta). Ainoa vuosi jonka muistan että mulla olis ollu tosi hyvä talvi on 2010. Silloin sain viettää viikon 5 tähden hotellissa egyptin auringon alla. Muistan että sinä vuonna oli niin hyvä fiilis koko talven. Jaksoin treenata, käydä koulua ja sain joka päivä jotain tehtyä. Silloin mun lukijamäärä blogissakin nousi tuhanteen! Kelatkaa. VIIIIKON auringossa riittäisi mulle? Buäh..
Mitä mieltä olette mun inspiration boardista :) ?

9 kommenttia:

 1. Tosi kiva idea! :) Voisin väsäillä tollasen itsekin huomenna sairaspäivän kunniaksi..

  VastaaPoista
 2. Musta tuntuu, että en varmaan jaksais tätä vuoden pimeintä ajanjaksoo, jos mulla ei ois mitään, mitä odottaa! Koska oon aikamoinen haaveilija ja unelmoija, niin musta on ihana, että jokaisena vuotena on joitakin sellaisia asioita, joita odotan. Esim. tällä hetkellä odotan joulua ja sitä tunnelmaa, se "piristää", koska pääsee lomailemaan ja jää aikaa tehdä kaikkia asioita, joita ei arkena ehkä ehdi. Arki ei olis mitään ilman odottamista! En ole varma ymmärrätkö mitä tällä tarkoutan, enkä tiedä ajattelevatko kaikki ihmiset näin, mutta mua ainakin kaikki tuollaiset pikkujutut auttaa antamaan lisävoimia arkeen.

  Ihanaa joulunodotusta sulle Ronja, ja tsemppiä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooi, tiedän kyllä mitä tarkoitat :) Kiitos paljon, ja tsemppiä myös sulle !

   Poista
 3. sulla on ehkä talvimasennus, iskee mullekin joka talvi. d-vitamiini ja omega3-kapselit auttaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jatkan omaa kommenttiani; kirkasvalolamppu tai solkkukin voi auttaa

   Poista
 4. Hei tää ei nyt liity tähän postaukseen mutta mistä toi sun juhlameikissä käytetty kajaali on ostettu ja mikä merkki se on?:)

  VastaaPoista
 5. Talvi on kyllä masentavaa aikaa, ku on niin pimeetä ja kylmää! Mut mä oon nyt viimesen 6 vuotta käyny joka talvi just kylmimpään aikaan Thaimaassa kaks viikkoo. Menee aika paljon nopeemmin ja kivemmin ku on jotain mitä oottaa! Ei muuta ku matkaa varaamaan ni matkan aatteluki alkaa jo lämmittää ;) Tsemii, kyl me tästä talvesta selvitään.

  VastaaPoista
 6. Huomasinki just et joku ano oli laittanu aikasemmin kommentin odottelusta :)

  VastaaPoista