torstai 27. joulukuuta 2012

CHILLING

Tulin juuri kotiin. Käytiin syömässä Lotan kanssa, sen jälkeen tavattiin frendi johon olen tutustunut työn kautta! Tosi hauska tyyppi Madridista :) Kivaa hengailla vähän muiden kuin suomalaisten kanssa! Ihmettelen vaan että kuka haluaa muuttaa espanjasta tänne?? Haha.. Anyway, oli tosi hauska ilta mutta piti tulla aikaisin kotiin nukkumaan koska huomenna on töitä. En yhtään jaksaisi mutta ehkä ihan hyvä vaan että pääsen vähän rytmiin takaisin. Viime viikko ja viime päivät on ollut vaan juhlimista,nukkumista ja syömistä! Tuntuu ihan kesälomalta.. :P Tässä vähän kuvia illasta:

 


Haha, lotta näyttää todella nauttivan mun seurasta! Päälläni mulla oli tänään Zaran liivi, niin lämmin ja pehmeeeä :)

5 kommenttia:

 1. Oisko sul mitään hyviä elokuva vinkkejä? mun lemppari leffoja on esimerkiks Varasuunnitelma, 27 dresses ja kuinka hukata kundi 10 päivässä et jos noiden pohjalta osaat antaa jtn vinkkejä niin oisin kiitollinen:) muutenki ois kiva saada sulta joku laaja leffa postaus ku oon huomannu et kattelet aika paljon leffoja?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon nähnyt noi molemmat:) Hauskoja leffoja! Jos haluat lyötää hauskoja ja uusia leffoja niin käy imdb.com;issa ! Sieltä löytää kaikki uutus leffat ja arvostelut! Laitan aina blogiin leffoja kun näen jonkun katsomisen arvoisen. Katson melkein päivittäin elokuvia joten mulla on tosi vaikeeta valita lemppareita jne... !

   Poista
 2. hei tuli muute mielee et käytkö viel siis esportil? osaatko yhtää sanoo millasii noi erilaiset kortit on ja onko sali muutenkaa käymisen arvonen? :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo käyn, en ole vain pariin viikkoon pystynyt käydä kun olen ollut kipeänä! Mutta suosittelen esportia lämpimästi :) Siellä ei ole sitoutumispakkoa mikä on hyvä. Voit lopettaa salikortin ihan milloin vain (kuukauden irtisanomisaika). Kortteja on olemassa kaksi kappaletta; esport day card joka on voimassa joka päviä kello 15 asti, ja sitten tavallinen joka on voimassa aina kun sali on auki :) Ja sillä pääsee kaikkiin tunteihin, jopa Hot Pilates&Jooga tunneille !

   Poista
  2. kiitos erittäin paljon :) pakko käydä vilkasee!!

   Poista