keskiviikko 19. syyskuuta 2012

Am I the only one?

Kun pääsen kotiin koulusta, töistä tai lenkiltä iltaisin olen yleensä tosi väsynyt. Käyn suihkussa, pesen meikit, laitan lökäril jalkaan ja avaan tietokoneen. Luen kaikki blogit läpi. Ihan perus Kenza, Blondinbella jne. En tajua, nykyään mua alkaa ahdistaa kaikki blogit niin paljon. Oon seurannut niitä blogeja siitä asti kun olin 13. Siitä on nyt viisi vuotta kun aloin seuraamaan niitten elämiä melkein päivittäin. Ajattelen että miten paljon ne on saavuttanut niiden elämän aikana. Ja miten vähän mä oon saanut aikaseks viiden vuoden aikana. Blondinbella on menossa naimisiin. Stina-Lee (en tiedä muistaako kukaan heistä häntä?) odottaa toista (!!) lastaan. Kenza näyttää vaan paremmalta ja rikastuu joka päivä. Tiedän että ei ikinä pidä verrata itseään kehenkään. Varsinkaan bloggareihin jotka saa elämän näyttämään aina niin paljon kivemmalta ja helpommalta. Mutta en voi olla ainoa joka ajattelee näin? :D Oon seurannut näiden ihmisten elämiä siitä asti kun ne on ollut ihan normaaleja tyttöjä ylä-asteella. Nyt ne on kansainvälisiä julkkiksia tai niillä on talo&perhe. Älkää ottako mua väärin. Olen todella tyytyväinen mun elämään juuri nyt, mutta ei mua haittais omistaa kaikki maailman chanelit, louis vuittonit ja matkustella aina kun tekee mieli. "Ska bara på en liten weekend-resa till London, ska bli så jäkla skönt att slippa bort från piss-äckel-stockholm". heheee, yes i'm a bit jelllyyy..

Me eating chocolada last christmas. 

13 kommenttia:

 1. Du e int den ända som tänker sådär... Ja funderar precis samma sak, ja e renn 20 o ja bor ennu hemma.. ja vet int va ja vill, liksom hudant yrke ja vill ha, eller okei fotande o sont intresserar men nu sitter ja o studerar nu ti merkonom, hmm.. du ser förrästen helt sjukt vacker ut på bilden, sku gö va som helst för att se ens lite bättre ut! Hu ha du färga håre, ja ha själv o kela på ljusare sidu:)

  VastaaPoista
 2. Sun pitäis käydä Hankenin bileissä..

  VastaaPoista
 3. Mulle tulee välillä ihan sama fiilis:/
  Oot ihana ja kaunis, nauti siitä mitä sulla on!:)

  VastaaPoista
 4. Hei ronja! Oon ite lukenu sun blogia kauan ja voin sanoo että kyllä säkin vaan kaunistut päivä päivältä!! :)
  Ootko muuten lukenu jotain hyviä ruotsinkielisiä kirjoja mitä voisit suositella ruotsin yo-kokeisiin valmistautuvalle?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ja muutenki mikä ois sun mielestä paras tapa oppia ruotsia? hjälp mig! :D

   Poista
  2. En ole Ronya, mut mun vinkki on et voisit kokeilla lukea jotain ruotsinkielistä blogia.

   Tuolta löytyy Suomen suosituimmat osittain tai kokonaan ruotsinkieliset blogit:

   http://www.bloggtoppen.fi/

   Poista
  3. Laita leffoihin aina ruotsinkieliset tekstitykset, lue blogeja & lehtiä ja kirjoja :)

   Poista
 5. oot kaunis tossa kuvassa!

  VastaaPoista
 6. Feel U maaan! + Me eating chocolada right now! dep

  VastaaPoista
 7. Joo sama täällä ! :D ei jaksa tehä yhtään mitään ylimääräistä

  VastaaPoista
 8. Mä vasta mietin näitä asioita kaverin kanssa tyyliin eilen ja tänään!! + sitä, että oon lukenut suomalaisistakin Mungolifea, No Fashion Victimsiä ja PS I love fashionia tyyliin alusta asti, loppuvuodesta 2008 jos muistan oikein eli siitä kun olin 15!! Ja kohta täytän 20 huhhuh. On siiiiick kuinka paljon tiedän joidenkin randomeiden elämistä! Ja noillekin kaikille kolmelle tapahtunut vaikka mitä vaikka nekin oli aluksi ihan perus "taviksia" Espoosta ja Helsingistä. Life's toooo weird.... 8)

  VastaaPoista