lauantai 21. heinäkuuta 2012

Update from lekiiis

Toodaloo! Terkkuja jumalalta. Tuntuu että olisin ollut poissa kotoa ikuisuuden mutta leiri ei ole vielä edes alkanut! Ollaan oltu täällä valmistelemassa ohjaajien kanssa ja huomenna vasta riparilaiset saapuvat :) jee! Tänään ollaan käyty 3(!) kertaa kirkossa, syöty ihan liian monta kertaa ja laulettu lauluja Hänestä(jumala). Kävin myös saunassa ja uimassa meressä ensimmäistä kertaa tänä kesänä. Wehoo, mulla ei ole mitään kuvia koska en ole pitänyt puhelinta mukana mutta tässä turha ego kuva ^_^ peace out!

7 kommenttia:

 1. hahahaha oot hullu :D ja niin hauska :D

  VastaaPoista
 2. mitä baareja suosittelet helsingisä? ja onko siellä sellasia baareja mihi pääsee helposti alaikäset sisää? :-) tai terasseja :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä mihin alaikäiset pääsee sisään, haha.. Meillä oli aina omat niksit päästä bisselle kun oltiin 16-17! Mutta terasseista muuten pidän mbarista, lasipalatsin terassi, kaivon terde jaaa... Ne oli kai sitten siinä :) ei tuu muita mieleen atm!

   Poista
 3. miten oot päässy riparille isoseks jos sun oma uskos ei oo niin vahva? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En halua kuulostaa töykeältä mutta mitä sinä tiedät uskostani? En ole koskaan kirjoittanut blogiini mitään uskontoon liittyviä mielipiteitä jne.

   Poista
 4. Ootpa kaunis tos kuvas! :)

  VastaaPoista