torstai 28. kesäkuuta 2012

... Torstai

Heei, menin töihin tänään ja olin siellä 2 tuntia kunnes alkoi sataa kaatamalla (kiitos sääjumalat mutta me ei tarvita enään lisää vettä) . Tulin takaisin helsinkiin ihan masentuneena ja kävin kokeilemassa pääsisinkö tänään sen esiteorian läpi. Ja arvatkaa mitä? Mä pääsin !!! Jeee, haha :) Ens viikolla alkaa taas tunnit ja maanantaina käyn tekemässä sen oikean teoriakokeen. Parin viikon päästä toivottavasti inssi. I'm so excited ! Tässä vähän tylsiä kuvia päivästä joita olen napsinut:

Minä Mayan luona. Hengailin siellä vähän aikaa töiden jälkeen Lotan kanssa. Syötiin yllärivoileipiä ja naurettiin eiliselle. Huomaatteko miten väsynyt olen? Need.Some.Sleep.

Näin paljon asiakkaita oli rannalla tänään! Jeehuu 

Ja nyt syön mun kotitekoista pizzaa ja katson vikoja 90210 jaksoja :) Later!

4 kommenttia:

 1. Tuleeko 90210 telkusta, viime kesänä tuli mutta nyt en ole huomannut että se jatkuisi... :( Jos katsot koneelta, niin miltä sivustolta? :)

  VastaaPoista
 2. montako kertaa oot teoriakokeen jo tehny?:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. maanantaina teen ensimmäisen kerran, nyt oon vaan käynyt tekemässä autokoulun oman "esiteorian", joka pitää läpäistä. Sen tein joku 6 kertaa ja joka kerralla saa tehdä sen 3 kertaa... Eli pari kertaa oon tehnyt::P

   Poista