tiistai 12. kesäkuuta 2012

Lever loppan nere i napa!

Kiitos kaikille vinkeistä :) täällä on niin ihanaa! Asutaan kkaras nimisessä hotellissa, aika rupunen mutta en valita kunhan on sänky ja suihku. Eilen tutustuttiin tosi kivoihin tyttöihin jotka asuu samassa hotellissa. Ollaan hengailtu, käyty syömässä, otettu aurinkoa ja juhlittu!!! Huhhuh, täällä ne tekee mitä vain että juo ilmaisia drinkkejä. En valita :) nyt maataan altaalla ja kohta mennään nissi beachiin päin! Lateer

8 kommenttia:

 1. kateuuuss:) ootteko kaikki siis 18v? mistä löysitte tän äkkilähdön?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ollaan ! Löydettiin se rantapallo.fi stä :)

   Poista
 2. hei ronja mihin sun terveelliset elämän tavat on menny?:D puol vuotta sitten sulla oli pelkkiä liikuntaan ja syömiseen liittyviä postauksia ja nyt vedät tupakkaa ja alkoholia tosta vaan!? :D ei siis pelkästään tää loma juttu vaan nyt viimeviikkoina on tullu tämmöstä....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytin 18.. Nyt pitää vähän nauttia kaikista vapauksista haa :D

   Poista
 3. kenen kanssa oot reissussa ? :)

  VastaaPoista
 4. aaa voi ei, me oltiin mun frendin kaa viime kesänä ihan samassa hotellissa!! vähä hauska nähä kuvii sieltä.. vaik olihan se vähän rupunen hotla mut silti niiiiiin ihania muistoja!

  hei jos asutte maantasolla olevassa huoneessa niin älkää vaan jättäkö bikineitä tai mitään sinne terassille/parvekkeelle kuivimaan, meiltä pöllittiin yks yö bikinit ja pyyhkeet ku oltiin jätetty ne sinne :D se henkilökunta on ihan mahtavaa, joka aamu kuulu vaan et "ooh, the beautiful finnish girls, finnish girls are always the prettiest".

  ihanaa lomaa <3

  VastaaPoista
 5. Oooohh agia napa en kestä<3 ikävä tonne niin paljon, vannon tosta tulee yks sun parhaimmista matkoista ikinä. Vannon!!!

  VastaaPoista