keskiviikko 6. kesäkuuta 2012

Keskiviikko

Eikä! Failasin autokoulun teoriakokeen. Buhuh :( Huomenna pitää taas käydä kokeilemassa uudestaan.
Tapasin tytöt sen jälkeen kaupungilla. Käytiin syömässä ja vähän shoppailemassa. Olen ihan peeaa koska töitä ei ole ollut (kiitos huonon sään) joten ostin vain vähän juttuja mitä pitää olla.. Nyt aion treenata ja sen jälkeen värjätä hiukset vähän vaaleimmiksi näin kesän kunniaksi ! Saatte nähdä lopputuloksen seuraavassa postauksessa. Nähdään !4 kommenttia:

 1. hei kysynpä vaan, että lain mukaanhan sulla pitäisi olla töitä säästä huolimatta. Eli työnantaja ei voi sanoa, että ei voi tulla töihin kun huono sää. tuostahan on ollut paljon juttuakin , kun kesätyö jätskimyyjiä on kohdeltu ''kaltoin''. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niin en varsinaisesti kysynyt mitään mutta hyvä sinunkin tietää jos et tiennyt vai onko teillä jotku muut järjestelyt siellä.. jos ei niin pikimmiten soitto työnantajalle ;)!

   Poista
 2. Hei mäki failasin ekalla kerralla, mutta tokalla meni heittämällä läpi. Onnea huomiselle! Mulla oli just viime perjantaina inssi ja haha en muista inssistä mitään.. olin niin hermostunut, mutta läpi päästiin! :-D

  VastaaPoista
 3. Löysin sun blogin tuossa hetki sitten ja mä oon jo ihan koukussa tähän! On kiva, että teet "pieniä" postauksia monta kertaa päivässä! Oon ihan rakastunut sun hiuksiin ja sun tyyliin! Tsemppiä teoriakokeeseen, hyvin se menee!

  VastaaPoista