maanantai 14. toukokuuta 2012

Tallinn

Tässä pari kuvaa mun ja Sylvien päivämatkasta tallinnaan :) Ensin Petran ja Martinin piti tulla mukaan mutta he päättivät jäädä tänne viettämään äitienpäivää joten me lähdettiin sitten kaksistaan! Ensin me katottiin netistä ja huomattiin että vapaita paikkoja ei ole enään mutta asun niin lähellä länsiterminaalia että käytiin siellä kummiskin tarkistamassa vielä! Päästiin laivalle sinne mutta takaisin matkalle meidän piti ottaa laiva joka oli täällä vasta yhden aikoihin. Oltiin niin poikki. Varsinkin minä! Haha:D Tuli niin kiire terminaaliin päivällä että en ehtinyt pakata mitään. Otin vain nopeasti laukun mukaan joka mulla oli ollut ulkona lauantaina. Ihmettelin miksi se painoi niin paljon ja huomasin että siellä oli tyhjiä pulloja. Mm, tyhjä jekku pullo. hahha, se on lasia ja painaa jonkun verran.. Tallinnassa me shoppailtiin ja syötiin. Meillä oli tosi hyvä tuuri sään kanssa:) Kokopäivä aurinkoista ja +15 !

Laivan kannella

Ruokaaaa!!! namnam. Kun tilaan salaatin/keiton ravintolassa tilaan aina myös ranskalaiset sivuun. Ei ikinä tiedä minkä kokosia ne salaatti annoksen on :P 


Niin söpö pikku kahvila vanhassa kaupungissa! Tuntui että olisi istunut mummin puutarhassa hah :D Istuttiin siellä aika pitkään. Juotiin latet ja nautittiin säästä. 

Löysin tällaisen supermarketista. yuum! Miksi meillä ei ole tällaisia hyviä makuja? 

Tultiin terminaaliin jo yhdeksän aikaa. Piti odotella että päästiin sisään laivaan. Terminaalista näkyi kaupungin skylinen ja auringonlaskun. Niin kaunista! Kuvassa Sylvie nauttii hierontatuolista haha:D

3 kommenttia:

 1. Perfect day, ja oot luuten oot ihan yhen mallin näkönen hitto kun ei tuu se nimi mieleen!

  VastaaPoista
 2. Saako tallinnaan lähteä ilman aikuista jos on alaikänen, ja miten se toimii? Itehan oot jo 18, mut muistaakseni lähit ennen sitä yksin? :)

  VastaaPoista
 3. ^Anonyymi:lle:

  Päiväristeilylle saa lähteä jo 15-vuotiaana, riippuen laivasta. Eckeröllä on rajana 18v. Tallink Siljalla on 15v ikäraja (joka muutenkin on yleisin ja kivoin laiva matkustaa). Netistä voi printata lupalapun johon on pakko saada vanhempien allekirjoitus. Sen löydät kun menet Tallink Siljan kotisivuille ja etsit kohdan 'Ikärajat' tai jotakin vastaavaa. Se lupalappu pitää täyttää ja ottaa mukaan terminaaliin ja check-in:iin silloin kun lähtee laivaan/reissuun.
  Se pitää olla mukana matkassa koko reissun aikana, paluuseen asti. Muuten ei ole muita vaatimuksia kuin ehkä passin mukaanottaminen!

  VastaaPoista