lauantai 5. toukokuuta 2012

lauantai

Huomenta! Teki vähän kipeetä nousta näin aikaisin lauantai aamuna. Olen kohta menossa seurakunnan ohjaajien leiripäivään. Suunitellaan ensi kesän konffisleiriä! Nyt on 97-syntyneiden vuoro päästä ripille. Tässä kuva päivän aamiaisesta. En tiennyt että yksi kulho turkkilaista jogurttia hunajan ja pähkinöiden kanssa sisältää n. 300 kcal ?! En tykkää syödä annoksia joissa on niin paljon kaloreita, muuten tuntuu että en saa syödä paljon mitään sen jälkeen. Koska yritän että en mene yli sen 1500 kcal päivässä :D Arrggh.. Ärsyttää että oon niin fikseeraantunut mun painoon. Paino ei merkitse mitään mulle, mutta haluan saada sen 52 kg edes kerran!!!!! KERRAN. Nyt painan 59kg ehehe. Mutta ei se näy kropassani mitenkään paljon muuta kuin että farkut ei mene jalkaan. (tai menee mutta nappi ei mene kiinni). Blääää :( Nähdään myöhemmin!11 kommenttia:

 1. minä pitunen oot sitten?

  VastaaPoista
 2. Oot niin lihaksikas tyttönen :) jos lopettaisit kuntosalin niin kyllä ne lihaksista tulleet kilot lähtis! Ps. Älä lopeta, lihaksikkuus on terveellistä.

  VastaaPoista
 3. kuina pitkä oot ? :)

  VastaaPoista
 4. Hei missä kirkossa sä käyt?:) vapiksellako?

  VastaaPoista
 5. Joo tuossa turkkilaisessa jogurtissahan on jotain 10 prosenttia rasvaa, ja pähkinöissäkin on rasvaa, joten kyllä niistä kertyy pienestäkin määrästä kaloreita.. Kokeile bulgarian jogurttia, se on vähärasvaisempaa, mutta hyvää silti. Sellasta lohkeavaa. :)

  VastaaPoista
 6. No voi saatana kirjotin siulle hirveen pitkän viestn siitä miten näytät ihan tajuttoman hyvältä ja miten siun pitäis vaan yrittää päästää irti tosta ajattelusta mut sitten se katos ! Että ärsyttää !! :D No mutta kuitenkin, sanon nyt vaan lyhyesti sitte, että oot hyvä tommosena. Se 7 kilon painon pudotus kyllä näkyy ja voin sanoo että et näytä sen jälkeen enää hyvältä varmaan kenenkään mielestä. Tiedän että se on siulle vaan se 'juttu' jonka haluut saavuttaa mut kokeile jotain muuta. Esim aseta lisää tavoitteita siellä salilla ja koita saavuttaa niitä. Siitä tulee yhtä hyvä mieli kun näytät itelles että pystyt johonkin! Ja + näytät vielä hyvältä ja terveeltä etkä alipainoiselta ja riutuneelta. Syöt vaan perus terveellisesti, ja liikut, niin niin kaikki menee tasapainossa, ja siun keho löytää sen ominaisen ja sille sopivan painonsa jossa kaikki toimii terveesti. Mutta ihan ensimmäisenä sinuna hylkäisin vaa'an ja numeroajattelun, koska sitähän ei kukaan muu tiedä kun sinä itse jos niin haluat. Tiiän kokemuksesta että se voi olla ja varmasti tuleekin olemaan vaikeeta mutta kyllä sie pystyt siihen! Tsemppiä kaunokainen! Ps.tää blogi on paras ;-) - Petra

  VastaaPoista
 7. oikeesti ronja.... toi on jo sairsta että haluut painaa 52kg,kun oot niin pitkäkin?

  VastaaPoista
 8. Ronja ei sun tarvii laihduttaa, voin sanoo että sä näytät jo nytten 45-47kiloiselta!!! :) sulla on sen verran lihaksia, että älä tuijota vaa-an lukuja! :)

  VastaaPoista
 9. Sinun lihakset painaa kun treenat niin paljon ja se paino ei tule tippumaan jos jatkat treenausta, eli sinun pitää saada tuo päähänpinttymä 52 kg painosta pois! :D

  VastaaPoista
 10. Olen 170cm pitkä :) tiedän!! yritän kovasti saada sen tavoitteeen pois..

  VastaaPoista
 11. juuu voin kertoa et 170/52 on ihan hirveen näköstä.
  tajuisitpa kuin moni täällä on kateellinen sun kropasta!! :-D

  VastaaPoista