lauantai 12. toukokuuta 2012

cupcake day

Hey :) Eilen koulun jälkeen me tultiin Marren kanssa meille ja alettiin leipomaan! Tehtiin chocolatechip cookieseja ja mutakakku cupcakeja valkosuklaakuorrutteella ! Ne ei onnistunut niin hyvin mutta kaikki on kummiskin syöty nyt hah:D Myöhemmin me vietettiin tyttöjen iltaa mun huoneessa. Tehtiin makeup tutorialeita, juotiin skumppaa ja luettiin cosmoja haha loool ! How cheesy can you get ? Ilta piristi kummiskin mun päivää joka alkoi todella huonosti :( Ensin katsoin jotain tyhmää videota jossa malesialainen äiti lyö 8 kuukautta vanhaa poikaansa. Ihan sairasta! Niin sairasta että en aio edes linkata sitä tänne teille nähtäväksi. Kun tulin kouluun sain viestin että yksi sukulainen on kuollut. Ensimmäinen kerta kun minulle joku läheinen kuolee. Tuntuu oudolta.. Joten ilta tyttöjen kanssa teki kyllä hyvää. Tässä vähän kuvia:

4 kommenttia:

 1. jos valitat lähes joka postauksessa että kiloja on tullut ja haluat laihtua niin miksi silti leivot tuollaisia kaloripommeja ja syöt niitä?:) en arvostele mut sit tuntuu hauskalta taas seuraavassa postauksessa lukea et halut laihtua :D

  VastaaPoista
 2. Koska rakastan jälkiruokia ja en voi olla edes päivää ilman niitä.

  VastaaPoista
 3. juuri näin, elämästä pitää nauttia! :) Mutta silti saa valittaa kroppaansa jos haluaa. Ihminen saa olla 'kompleksinen' ja monta eri mieltä asioista ja elämästä.. ei kukaan ole täydellinen, ettei ikinä söisi herkkuja/valittaisi mistään yms. :)

  VastaaPoista
 4. eikä se ole pahasta jos syö muuten terveellisesti. iteki syön joka päivä jälkiruokaa mut treenaan enkä liho :)

  VastaaPoista