keskiviikko 3. joulukuuta 2014

FILMTIPS!

Kävin maanantaina katsomassa Boyhood elokuvan. Se oli niin hyvä! En ole ennen nähnyt vastaavaa elokuvaa. Tai oikeastaan tämä elokuva teki historiaa - niin kuin trailerissakin mainitaan. Sitä kuvattiin 12 vuotta, samoilla näyttelijöillä! Jos joku ilta tekee mieli mennä elokuvaan, niin käykää katsomassa tämä ja muistakaa leffasnackit (elokuva kestä 2:45 h). 
Pääosissa Ellar Coltrane & Patricia Arquette. Ohjaaja Richard Linklater


Toinen elokuva jonka kävin katsomassa oli Interstellar. Siitä olettekin varmaan jo kuulleet koska sitä ollaan hehkutettu kaikkialla ja kokoajan. Itse en pitänyt elokuvasta niin paljoa. Se oli liian "amerikkalainen". Huge drama, koko maailma tuhoutuu ja yksi amerikkalainen voi pelastaa koko maailman (?!), lopussa kaikki hyvin tietenkin ja päälle vielä joku ylisöpö rakkauskohta. Boooring. Mutta oli elokuvassa tietenkin hienoja effektejä ja musiikkia joka teki siitä kiinnostavan ja sitä jaksoi katsoa :)

Pääosassa Matthew McConaghey & Anne Hathaway. Ohjaaja Christopher Nolan 

Kolmas elokuva jonka olen käynyt katsomassa on Luokkajuhla ruots. Återträffen. Jota voin ja haluan suositella kaikille. Olisi todella tärkeää että kaikki katsovat tämän elokuvan. Se saa sinut todellakin ajattelemaan koulukiusaamista. Elokuvan pääosassa oli elokuvan ohjaaja Anna Odell. Elokuva perustuu Annaan jota ei kutsuttu heidän reunion luokkajuhlaan. Hän miettii miksi häntä ei ole kutsuttu ja mitä olisi tapahtunut jos hänet olisi kutsuttu. Mitä ihmiset pelkäsivät jne. Sen takia hän teki tämän elokuvan.

Pääosa & Ohjaaja Anna Odell

2 kommenttia:

  1. Yllätyin kun kirjoitit ettet tykännyt Interstellarista niin paljon, kävin eilen katsomassa ja kun näin että kirjoitat siitä luulin heti että selität kuinka mahtava se oli :D mielestäni se oli ihan sairaan upea, top10 jos ei top viidenkin parhaan elokuvani joukossa :DD mutta joo olenkin todella kiinnostunut avaruudesta ja tieteestä ja komedioista en tykkää ollenkaan, joten se varmaan vaikuttaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha :D Itse en tykkää muutenkaan Sci-Fi elokuvista niin ehkä sen takia tämä ei ollut mieleeni :)

      Poista