tiistai 11. marraskuuta 2014

RUOKAVALIO JA TREENI

Monet ovat kysyneet aina silloin tällöin mitä syön ja miten treenaan. Olen koittanut vastailla niin hyvin kun pystyn mutta eilen päätin, että kuvaan kaiken mitä syön ja kertoisin koko viikon treenisuunitelmasta! Tietenkin unohdin kameran kotiin kun kävin illalla syömässä sushibaarissa ja ennen treenejä oli niin kiire, että en ehtinyt kuvata neljää hapankorppua, haha.

Eilisen ruoat oli pretty much mitä syön joka päivä. Syön päivittäin yhden aterian ulkona. Joko lounas tai illallinen. Yleensä silloin pääsen aina tapaamaan esimerkiksiä äitiä tai kavereita. Mulla ei olisi tarvetta syödä ulkona päivittäin mutta siitä on tullut sosiaalinen tapa.

Aamupalaani kuuluu puuro, kahvi ja vesi. Jos en ole puurotuulella juon smoothien tai syön vain hedelmiä. Olen oppinut tekemään kaikki ihania puuroja nyt viimeaikoina. Eilisen puuron keitin vedessä ja sekaan laitoin vähän kookosmaitoa. Päälle tuli omenaa, kanelia ja kookoshiutaleita. Kahviin laitoin kevytmaitoa ja veteen limeviipaleen haha.

Delicious! Välillä keitän puuron mantelimaidossa, silloin siitä tulee vähän paksumpaa. Mitä laitan puuron päälle vaihtelee aina. Välillä laitan puuron päälle turkkilaista jogurttia ja persikoita - Erittäin hyvää vaikka ei siltä kuulostakaan. 


Lounaaksi söin papusalaattia, avocadon ja raejuustoa. Papusalaattiin tulee: tomaattia, chiliä, kidneypapuja, punasipulia ja limenmehua. Tämä on yksi lemppari lounaista. Jos on kiire tai väsyttää niin paistan pari pinaattilettua ja syön ne raejuuston kanssa!

Illalliseksi söin eilen edamame papuja, misokeiton ja 12 sushipalaa. Välipalaksi neljä hapankorppua. Ensin söin vain kaksi mutta niihin tulee himo, joten kannattaa jättää voipaketti ja veitsi esille. 

TÄMÄN VIIKON TREENI

Maanantai: Yin Yoga 
Tiistai: Tunnin kävely
Keskiviikko: Body Pump
Torstai: Mindfulness yoga
Perjantai: Body Attack 
Lauantai: Töitä
Sunnuntai: Lepo

Mulla on taas lonkka todella huonossa kunnossa joten kursivoidut treenit on vain jos lonkka paranee. Muuten käyn vain tämän viikon pilateksessa ja joogassa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti