tiistai 4. marraskuuta 2014

NEW WEEK

Aika aloittaa uusi viikko! 

Vuosi lähenee loppuaan kovaa vauhtia. Viikot ja päivät menee sekunnissa ohi. Tänään olen siivonnut kämpän, käynyt salilla ja nähnyt kavereita. Käytiin myös suurostoksilla ja luultavasti sään takia meidän ostoskasseihin tarttui tällä kertaa läjä herkkuja. Pizzaa, jäätelöä ja keksejä. Ei haittaa koska ollaan kummiskin seuraavat puoli vuotta vielä toppatakkien alla, haha.

Pari fiilistely kuvaa ennen treenejä! Rakastan treenivaatteita! Maailman mukavimmat :) Jos olisi pakko valita yhdet vaatteet loppuelämäksi, ne olisivat juoksuhousut ja urheilurintsikat, haha.4 kommenttia:

 1. Sä oot niin timmi, ei mitään hätää! Huippu blogi muutenkin, aina piristää sun postaukset vaikka sää ois minkälainen tahansa :)

  VastaaPoista
 2. Mistä noi juoksuhousut on? Jatkoin ite just salilla käyntiä muutaman kk tauon jälkeen ja mietin et ootko sä ehtiny edelleen käydä vaikka sulla on kokoajan paljon kaikkee elämässä? pysytkö hyvässä kunnossa vaikka et oo ehtiny aina käydä vai käytkö ahkerasti joka viikko salilla kaiken muun ohella? :) oon itekkin pitkä hoikka tyttö ja haluisin kauniin lihaksikkaan vartalon niinku sulla, olis kiva kuulla sun treenaamisesta lisää! luonnostaan laihana tuntuu jotenkin vaikealta kerryttää lihaksia haha

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Housut on stadiumista. Pyrin käymään kolme kertaa viikossa salilla, vaikka se tietenkin vaihtelee! Pysyn suht hyvässä kunnossa (ulkonäöllisesti) vaikka en treenaa. En siis liho niin helposti. Kunto kyllä huononee tosi paljon jos en treenaa pariin viikkoon, mikä on ärsyttävää. Silloin pitää aloittaa treeni alusta taas. Lihaksia saan timmimmäksi jopa kuukauden aikana :)

   Poista