maanantai 24. marraskuuta 2014

MONDAY - A NEW START

Super ihanaa maanantaita kaikille!

Heräsin tänään hyvällä tuulella koska tunnen että kaikkea kivaa ja uutta on tapahtumassa. Pitkästä aikaa. Kirjoitin viime postaukseen että en aio enää valitta turhista asioista niin se on todellakin auttanut pitää mielen virkeänä ja positiivisena. Jopa maanantai tuntuu ihanalta. Uudelta alulta ja mahdollisuus uusiin asioihin!

Viikonloppu meni taas ohi silmänräpäyksessä. Perjantaina käytiin katsomassa Interstellar, lauantaina olin töissä ja sunnuntaina tein itsetehtyä raaka pähkinävoita. Niin hyvää ! Vinkatkaa jos haluatte reseptin (vaikka sen saakin googlaamalla raw peanutbutter haha). 

Minä tänään aamulla, tein vähän töitä ja lähettelin asiakkaille meilejä! 

4 kommenttia:

 1. Mitä pidit Interstellar leffasta? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli hyvä, suosittelen sen katsomista. Kiinnostava ja jännittävä. Se oli kumminkin liian 'amerikkalainen' minun makuuni. Eli kun elokuva alkoi tiesi jo että kaikki tulee kääntymään parhain päin. Koska niin amerikkalaiset tekevät elokuvia :D

   Poista
 2. Joo jaa resepti koska en jaksa googlettaa :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarvtiset kuorittuja maapähkinöitä, öljyä (mikä tahansa kasviöljy menee) ja suolaa. Laita ensin maapähkinät blenderiin ja sen jälkeen öljy ja suola. Blendaa kunnes se on niin pehmeää kun itse haluat!

   Poista