tiistai 25. marraskuuta 2014

GINA TRICOT SS/15 PRESS LUNCH

Hello 

Ihana tiistai! Aamulla kävin kuvaamassa yhden asunnon joka menee vuokralle. Oli aika haastavaa kun aurinko ei kertaakaan noussut päivän aikana.. Sieltä kiiruhdin Gina Tricotin SS/15 pressilounaalle ravintola Oloon. Meitä hemmoteltiin kolmen ruokalajin menulla ja viinillä. Uusi mallisto joka saapuu kauppoihin helmikuun aikana oli todella upea! Löysin monta suosikkia sieltä :) Oli ihana tilaisuus ja hauskat pöytäkaverit - Kiitos Polhemille! 
Pöytä oli katettu ihanilla kukilla ja ruoka oli taivaallisen hyvää! Nyt lepäilen hetken ja sen jälkeen lähden Hot Pilates tunnille!  

2 kommenttia:

  1. Hienoa kun sinusta on tullut niin menestynyt :) muodin ja valokuvauksen suhteen. En tunne ketään sinun ikäistä joka olisi muuta kun opiskelija/työtön/duunari. Ei että duunareissa ja opiskelijoissa mitään vikaa olisi mutta sinuun verrattuna kun olet kuvaamassa cosmolle (!) ja pääset kaiken maailman lounaille, illallisille, awardseihin ja tilaisuuksiin niinkun muotinäytöksiin. Onnea vaan, ole ylpeä itsestäsi ronja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaunis kommentti :) Kiitos. En enää kuvaa Cosmolle mutta sen ajan kun kuvasin oli kyllä hauskaa! Opin paljon ja tapasin kivoja ihmisiä! Nyt kohti uusia haasteita :)

      Poista