torstai 20. marraskuuta 2014

DOCUMENTARY HEAVEN

Huomenta rakkaat lukijat! 

Näen että käytte täällä päivittäin (osa käy jopa pari kertaa päivässä) olisi kiva jos joskus moikkaisitte ja sanoisitte mitä mieltä olette joistain postauksista! Me tehdään tätä blogia yhdessä  ♥ ❣ ❤ ❥ ♡ ♥ ❣ ❤ ❥♡

Tänään aamulla heräsin siihen että lääkäri soitti ja sanoi että hänen pitää perua tämän päivän käynti josta en edes tiennyt mitään, haha! Joten ihan hyvä.

En ole vielä jaksanut nousta sängystä koska olin valveilla kolmeen asti yöllä. Katsoin dokumentteja netflixistä. Olen koukussa niihin. Katson ainakin yhden dokkarin päivässä! Dokkarit on antanut minulle todella paljon perspektiiviä elämään ja omat ongelmat tuntuvat nykyään paljon pienemmiltä. Tai en tiedä voinko edes kutsua niitä ongelmiksi.. Kaikki "huonot" asiat elämässäni on muutettavissa oman asenteeni avulla. Tästä päivästä lähtien en aio enää valittaa pienistä asioista vaan aion yrittää löytää hyvän kaikesta. Se on mun uudenvuodenlupaus! Vaikka uuteenvuoteen on vielä reilu kuukausi niin aloitan vähän etuajassa.

Tässä kuvia viime sunnuntain asusta kun olin vanhempieni luona syömässä illallista:



18 kommenttia:

  1. documentary heaven on the best! Katoin sieltä yhessä vaiheessa kaikki Louis Therouxin dokkarit, se on jotenki hyvä äijä. :) Tykkään sun blogista super paljon, oot aito ja kaunis, keep up the good work girl!

    VastaaPoista
  2. Ihana tuo neule! Ootko mistä hommannut ja milloin? Näyttäis aika paljon Monkin vastaavalta, jota en ikinä kerennyt ostamaan....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se taitaa olla Monkin (en ole varma, pöllin sen kaverin kaapista) :)

      Poista
  3. Noi farkut on ihanat! Mistä? Ja mitä dokkareita oot kattonu, ois kiva jos tekisit jonkun pienen listan lemppareistas :) Muakin kiinnostaa eri aiheet mutta usein oon niin "laiska" et ajaudun vaan kattoo gossip girliä/himym:iä, pitäis jaksaa kans kattoa enemmän tollasta "fiksua" ohjelmaa haha :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ne on ystäväni äidin vanhat! Hyvä idea! Tykkään ittekkin kun joku suosittelee hyviä leffoja :)

      Poista
  4. Tykkään blogistasi tosi paljon! Video postaukset ovat parhaita - tee vaikka postaus jossa videoit koko päiväsi! :) Pidän myös siitä kun postailet melkein päivittäin. ISO plussa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Koitan postailla niin usein kun vaan ehdin. Toi oli hauska video ehdotus :) Saa nähdä saisinko tänään vaikka aikaiseksi kuvata!

      Poista
  5. Taas pitkästä aikaa löysin blogiisi, onneksi! Tää on kyl inspiroivin ja mielenkiintoisin blogi jota oon koskaan lukenut! :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee, kivaa että löysit :) Kiitos, ihana kommentti!!

      Poista
  6. Itsekin löysin blogisi taas uudestaan:) söpö asu ja tykkään erityisesti noista farkuista, rento asukokonaisuus.

    VastaaPoista
  7. Toi valittaminen on niin totta, sitä tulee aika usein valitettua turhasta! Ja positiivisella asenteella pääsee kans pitkälle ja jaksaa vähän rankemmankin päivän paremmin... Mitä dokkareita oot kattonut?? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä ! Teen postauksen myöhemmin dokkareista joita olen kattonut ja joita suosittelen :)

      Poista
  8. noi mustavalkoiset kuvat on ihania :D <3

    VastaaPoista
  9. Onpas kiva asu, varsinkin noi farkut!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tykästyin itsekin farkkuihin. Harmi vain että ne ei oo mun omat :P

      Poista