keskiviikko 22. lokakuuta 2014

MORNING STORY


Ulkona on ihana sää, vaikka siellä onkin niin kylmä! Otin eilen käyttööni talvitakin, eli mun pari vuotta vanhan Svea toppatakin. Siitä en kyllä ollut yhtään innoissani. Tuntuu että olisin juuri laittanut sen Ikea kassiin ja kellariin. En voi aina masentua kun tulee talvi taas. Se tulee kummiskin joka vuosi, haha. Nyt mun pitää vain yrittää löytää kaikki positiiviset jutut talvesta ja yrittää selviytyä. Hassua että talvi kestää joku 6kk ja siitä pitää selviytyä. Eli oikeastaan puolet elämästä menee kaamoksesta selviytyessä.

Okej, nyt alan vain masentaa itseäni taas. Tänään oli itseasiassa todella kaunis aamu. Ilahduin niin paljon kun aurinko tuli esiin. Kävin hakemassa take away kahvin Gran Delicatosta, sieltä saa aina pienen fazerin suklaan kun tilaa kahvin. Ilahdun joka kerta yhtä paljon. Kävelin kahvin kanssa joka lämmitti mukavasti kotiin Kallioon. Näin uusia katuja ja paikkoja vaikka olenkin asunut Helsingissä koko ikäni. Kallio on ihan jees. Olen oppinut tykkäämään tästä kaupunginosasta :)

Kun tulin kotiin ilahduin vielä enemmän. Olin pari päivää sitten siivonnut ja kämppä on vieläkin kivan siisti ja puhdas.

Kallion kirkkoa vastapäätä oleva portti. 

Aamu-naama joka on aina talvisin näin turvonnut, haha. Iho on liian kipeä ja kuiva että voisin laittaa meikkiä, vaikka käytänkin ihorasvaa.. Tämä kylmyys on shokki iholleni näkjöään :D Mutta huomaatteko miten hyvässä kunnossa hiukset on? En ole värjännyt niitä yli vuoteen! Latvoissa on tosin vielä vähän kuivaa blondia jäljellä..

2 kommenttia:

  1. Tuli mieleen että mullakin oli sun blogi hukassa pitkään, vähän yli viikko sitten löysin sen :D googletin hullun paljon withronyaa ja sun nimeä mutta aina tuli vaan vanhasta blogista juttuja ja "tätä blogia ei ole" ja sitten joku fb ja cosmo :D luulin näiden viikkojen aikana että olit lopettanut bloggaamisen kokonaan, ja lopetin KAIKKIEN blogien lukemisen koska suosikkiblogini oli poissa :D sitten vähän yli viikko sitten ajattelin kerran vielä googlettaa eri sanoilla ja tuli joku "ronyacarolina". Olin varma ettei se ole sun blogi, mutta painoin sitä huvikseni ja se ilo kun se olitkin sinä!!! Jeeee :) toivottavasti kaikki ovat nyt löytäneet tänne :D!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho, hupsista! Ei hyvä :D Onneksi olet löytänyt takaisin, tervetuloa!!!

      Poista