maanantai 29. syyskuuta 2014

VIIKONLOPPU MÖKILLÄ

Huomenta 

Ollaan vielä mökillä. Ajateltiin että lähdettäisiin takaisin kaupunkiin vasta illemmalla. Voisin jäädä tänne vielä vaikka viikoksi - on ollut niin ihanaa! Mutta ensi tällä viikolla on koulua, töitä, tapaamisia ja blogitapahtumia.

Eilinen ilta oli ihana. Syötiin juustoja, juotiin punaviiniä ja kuuneltiin kun satoi ulkona. Lopetettiin ilta katsomalla Frida elokuva. Ihanaa! Rakastan tällaisia iltoja. Syksyllä saa jäädä kotiin ja vain mushia hyvällä omatunnolla.

Syksy on niin kaunista aikaa. Harmi että se kestää vain hetken. Parin viikon päästä on jo harmaata ja puut ovat menettäneet kaikki lehdet. Tai kaupunkiin tulee syksy vähän myöhemmin joten siellä kestää syksy vähän pidempään :) 


Mökki-asu! Löysin vanhat 'uggit' jotka otin mukaan. Näitä käytän yleensä silloin kun vien roskat/käyn nopeasti kaupassa. 


Eilen oltiin melkein kolme tuntia sienessä. Itse olin vain tunnin, loput ajasta istuin autossa katsomassa Saariston Lapsia kännykästä, haha. Löydettiin aika paljon sieniä. Tänään tehdään lounaaksi perunoita sienikastikkeella. Yuhuuuum.  

Miten teidän viikonloppu meni? Joku joka nauttii tästä kauniista syysilmasta yhtä paljon kuin minä :) ? 


3 kommenttia:

  1. Kenen/ keiden kanssa sä olet tuolla :D "ollaan, ajateltiin, syötiin" etc xD jäi häiritsemään hahhah...

    VastaaPoista
  2. Siis luulin et lopetit blogin ku sitä ei löytyny eikä instagramiakaan! Ajattelin et mihin maan alle oot vajonnut. Sattuman kautta löysin sun instagram tilin (en ole instagramissa itse) ja sitä kautta tän uuden blogin nimen, jee, elämä hymyilee taas:) ps älä enää säikyttele noin!

    VastaaPoista