sunnuntai 14. syyskuuta 2014

LAST WEEK - SNAPSHOTS

Hello there :) 

Istun huoneessani ja kuuntelen Fault in Our Stars elokuvan playlistiä spotifystä (suosittelen). Ihanaa sunnuntaimusaa. Tänään olen vain hengaillut ystävän kanssa, laittanut turkkilaista ruokaa ja katsonut netflix leffoja. Eilen oltiin juhlimassa Mayan 20v synttäreitä joten tämä päivä meni pelkkään darrailuun.

Minä ja Maya eilen. Oltiin tyttöjen kanssa siellä aloittelemassa, pelattiin pantomiini pelejä jossa piti arvata mitä toinen esittää. Hahah, en muista milloin olisin nauranut yhtä paljon viimeksi! Mayalta lähdettiin Kaikuun tapaamaan muita kavereita :) Oli hauskaa! Ilta loppui vasta viiden aikaan aamulla.. 


Kuvassa näkyy päivän pelastaja. Jäävettä kurkkusiivujen kanssa.


Aikaisemmin eilen yritin päättää mitä laitan päälle. Kaivoin Marren kaapistä tämän ihanan bodyn! Love it, haha! En vain keksinyt alaosaa.. Ekassa kuvassa näette mitä päätin loppujen lopuksi laittaa päälle :)

Lauantaina käytiin Reetan ja Mayan kanssa tunnin powerwalkilla. Oli niin ihana sää!



Perjantaina olin Vivianin luona illallisella! Meille tuli hirveä himo lähteä ulos joten laittauduttiin kunnolla mutta ilta päättyikin jo kello 23:00 omaan sänkyyn nuudelikeiton ja netflixin kanssa. Haha perus. 



Koko viime viikon olin Paparazzilla töissä. Sieltä oli henkilökunta lähtenyt NY fashion weekille joten jeesailin toimistolla :) Oli hauskaa! 

Viime keskiviikkona otettu kuva. I'm obsessed with that cup. 

.. As you can see! Tässä olen moikkaamassa Marcosta joka oli tekemässä jotain catering keikkaa :-) 

Viime viikolla olin Paparazzin kanssa katsomassa Glorian muotinäytöstä.

Claudia ja minä. Kuvan pöllin paparazzin instagramista .. :) 

8 kommenttia:

  1. Mistä toi sun ihana vihreä paita on, mikä on tossa ekassa kuvassa?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on itseasiassa mekko, jonka olen ostanut Vivianilta (joka on ostanut sen jostain nettikaupasta). Voin näyttää paremman kuvan siitä myöhemmin. It's gorgeous ;)

      Poista
  2. Voisitko tehä jonkun treeni/ruoka postauksen, treenailusta ja ruokailusta ?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voisin! Hauska postausidea. Onko mitään spessua mitä haluaisit/haluaisitte nähdä? Vai perus omat ruoka ja treenitottumukset :) ?

      Poista
  3. Ihana pirtsakka postaus, olis kiva kuulla lisää sun valokuvaustöistä/koulunkäynnistä :) Ja kiitos hyvästä soittolistavinkistä, i like it!

    luova-mieli.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Voisin laittaa postausta valokuvaustöistä jos se teitä kiinnostaa :) Lisää soittovinkkejä tulossa ;)

      Poista
  4. Ihana toi asu jonka valitsit :) ja älä loukkaannu mutta luulin eka että tuo body on uikkari :D jotenkin tuo kuvio näyttää mielestäni ihan uikkarilta...? Mutta nojoo älä pahastu :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitosss:) Haha en loukkaannu. Se on itseasiassa "uimapuku"materiaalia. En kyllä itse haluaisi uida pitkähihaisessa paidassa, hehe!

      Poista